Dodaj do ulubionych

Shrek Trzeci......

09.07.07, 00:41
...byłem sobie w Szczecinie. Spotkałem kilku Gorzowian.....
Film...kwestia gustu ....
Warunki ...
mam nadzieją, że ASCANA zaproponuje podobne.
Jestem patriotą lokalnym ..ale...KOPERNIK I SŁOŃCE papapapapa
Obserwuj wątek
    • calama Re: Shrek Trzeci...... 09.07.07, 07:24
      kozamaradio napisał:

> Warunki ...
      > mam nadzieją, że ASCANA zaproponuje podobne.
      > Jestem patriotą lokalnym ..ale...KOPERNIK I SŁOŃCE papapapapa

A ja byłam na Shrecku2 w multikinie. Za głośno. Wszechobecny popkorn.
      Na shreck trzeci idę w Gorzowie. Pewnie jakbym była w Szczecinie - poszłabym w
      Szczecinie. Specjalnie jechac nie zamierzam.

• ant777 Re: Shrek Trzeci...... 09.07.07, 10:53
        calama napisała:
        > A ja byłam na Shrecku2 w multikinie. Za głośno. Wszechobecny popkorn.
        > Na shreck trzeci idę w Gorzowie. Pewnie jakbym była w Szczecinie - poszłabym
        w
        > Szczecinie. Specjalnie jechac nie zamierzam.

Niestety w Ascanie też będą sprzedawać różne gówna... Przydałaby się sala w
        Askanie dla osób które przyszły na film po posiłku.
        • Gość: kozamaradio Re: Shrek Trzeci...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:48
          Nie od dzis wiadomo, że multikina wiecej zarabiaja na otoczce niz na filmie:)
          Reklamy 15 minut.
          Mały pop corn 5 zł. kartonik soczku 5 zł....
          Bilet dorosły 19
          Dla dzieci 12.......
          • Gość: nicelus Re: na filmie zarabiają amerykanie IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.07, 10:35
            kozamaradio napisał(a):

> Nie od dzis wiadomo, że multikina wiecej zarabiaja na otoczce niz na filmie:)
            > Reklamy 15 minut.
            > Mały pop corn 5 zł. kartonik soczku 5 zł....
            > Bilet dorosły 19
            > Dla dzieci 12.......

dwie trzecie zysku z biletu idzie do hameryki, a zysk z "otoczki" pozostaje w
            multikinie.
            :)
        • zetkaf Re: Shrek Trzeci...... 09.07.07, 18:16
          > Niestety w Ascanie też będą sprzedawać różne gówna... Przydałaby się sala w
          > Askanie dla osób które przyszły na film po posiłku.
          Wystarczy nie chodzic na najwieksze spedy, poczekac, az film sie ciut opatrzy i
          szpanerska holota przestanie na niego chodzic - potem juz nie ma problemu.
          Przynajmniej w duzych miastach, jak Szczecin, Waw-ka, Poznan czy Lodz ta metoda
          sie sprawdzala.
          A poza tym zawsze pozostaje (mam nadzieje, ze nie zamkna, w koncu dyrektor
          przechodzi do askany) porzadne kino w postaci 6 krzesel. Tylko raz ktos
          przyszedl z batonikiem, wiecej tego bledu nie powtorzy. Krotka dosadna uwaga
          byla mniej uciazliwa niz chrumkanie batonika ;)
          • budrys77 Re: Shrek Trzeci...... 09.07.07, 18:25
            Tylko upraszam się o kategoryczny zakaz sprzedaży czipsów w szeleszczących opakowaniach, tak jak to było w Koperniku i Słońcu. Byłem tam co prawda dawno, dawno temu ale zamiast filmu pamietam kakafonię czipsów i cukierków hehehe. A do tego wszystkiego telefony komórkowe... Wieś tańczy i śpiewa.
            • Gość: Wyborca Nasz Prezydent. IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.07, 20:49
              Ja będę głosował na Shreka przy najbliższych wyborach do Sejmu i senatu. Osioł
              mógłby zostać Premierem. Tylko ONI mają co meżczyźni mieć powinni.
    • calama Re: Shrek Trzeci...... 11.07.07, 10:13
      No i dotarłam.
      Dziecko było rozczarowane( czym mnie ubawiła), że shreck nie przyjechał i nie
      wystąpił na scenie. ;)
      A to dlatego, że w kinie była pierwszy raz, a do teatru już chodziła. :)
      I kopernik taki nie najgorszy, i popkorn może być. I z tekstów sie pośmiałam.
      Podobało mi się.
      • Gość: Pani z Ornaku Re: Shrek Trzeci...... IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.07, 10:17
        Zetkaf - chyba jesteś źle poinformowany. Dyrektor kina już jest i na pewno nie
        jest nim pan Marcinkiewicz, szef Kopernika i Słońce
        • calama Re: Shrek Trzeci...... 11.07.07, 10:39
          Gość portalu: Pani z Ornaku napisał(a):

> Zetkaf - chyba jesteś źle poinformowany. Dyrektor kina już jest i na pewno
          nie
          > jest nim pan Marcinkiewicz, szef Kopernika i Słońce

Zetkaf jest dobrze poinformowany, to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
          Szefem kina w Ascanie będzie Monika Kowalska, która teraz prowadzi kino 60
          krzeseł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka