kozamaradio 09.07.07, 00:41 ...byłem sobie w Szczecinie. Spotkałem kilku Gorzowian..... Film...kwestia gustu .... Warunki ... mam nadzieją, że ASCANA zaproponuje podobne. Jestem patriotą lokalnym ..ale...KOPERNIK I SŁOŃCE papapapapa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Shrek Trzeci...... 09.07.07, 07:24 kozamaradio napisał: > Warunki ... > mam nadzieją, że ASCANA zaproponuje podobne. > Jestem patriotą lokalnym ..ale...KOPERNIK I SŁOŃCE papapapapa A ja byłam na Shrecku2 w multikinie. Za głośno. Wszechobecny popkorn. Na shreck trzeci idę w Gorzowie. Pewnie jakbym była w Szczecinie - poszłabym w Szczecinie. Specjalnie jechac nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Shrek Trzeci...... 09.07.07, 10:53 calama napisała: > A ja byłam na Shrecku2 w multikinie. Za głośno. Wszechobecny popkorn. > Na shreck trzeci idę w Gorzowie. Pewnie jakbym była w Szczecinie - poszłabym w > Szczecinie. Specjalnie jechac nie zamierzam. Niestety w Ascanie też będą sprzedawać różne gówna... Przydałaby się sala w Askanie dla osób które przyszły na film po posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Shrek Trzeci...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:48 Nie od dzis wiadomo, że multikina wiecej zarabiaja na otoczce niz na filmie:) Reklamy 15 minut. Mały pop corn 5 zł. kartonik soczku 5 zł.... Bilet dorosły 19 Dla dzieci 12....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: na filmie zarabiają amerykanie IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.07, 10:35 kozamaradio napisał(a): > Nie od dzis wiadomo, że multikina wiecej zarabiaja na otoczce niz na filmie:) > Reklamy 15 minut. > Mały pop corn 5 zł. kartonik soczku 5 zł.... > Bilet dorosły 19 > Dla dzieci 12....... dwie trzecie zysku z biletu idzie do hameryki, a zysk z "otoczki" pozostaje w multikinie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Shrek Trzeci...... 09.07.07, 18:16 > Niestety w Ascanie też będą sprzedawać różne gówna... Przydałaby się sala w > Askanie dla osób które przyszły na film po posiłku. Wystarczy nie chodzic na najwieksze spedy, poczekac, az film sie ciut opatrzy i szpanerska holota przestanie na niego chodzic - potem juz nie ma problemu. Przynajmniej w duzych miastach, jak Szczecin, Waw-ka, Poznan czy Lodz ta metoda sie sprawdzala. A poza tym zawsze pozostaje (mam nadzieje, ze nie zamkna, w koncu dyrektor przechodzi do askany) porzadne kino w postaci 6 krzesel. Tylko raz ktos przyszedl z batonikiem, wiecej tego bledu nie powtorzy. Krotka dosadna uwaga byla mniej uciazliwa niz chrumkanie batonika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Shrek Trzeci...... 09.07.07, 18:25 Tylko upraszam się o kategoryczny zakaz sprzedaży czipsów w szeleszczących opakowaniach, tak jak to było w Koperniku i Słońcu. Byłem tam co prawda dawno, dawno temu ale zamiast filmu pamietam kakafonię czipsów i cukierków hehehe. A do tego wszystkiego telefony komórkowe... Wieś tańczy i śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Nasz Prezydent. IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.07, 20:49 Ja będę głosował na Shreka przy najbliższych wyborach do Sejmu i senatu. Osioł mógłby zostać Premierem. Tylko ONI mają co meżczyźni mieć powinni. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Shrek Trzeci...... 11.07.07, 10:13 No i dotarłam. Dziecko było rozczarowane( czym mnie ubawiła), że shreck nie przyjechał i nie wystąpił na scenie. ;) A to dlatego, że w kinie była pierwszy raz, a do teatru już chodziła. :) I kopernik taki nie najgorszy, i popkorn może być. I z tekstów sie pośmiałam. Podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani z Ornaku Re: Shrek Trzeci...... IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.07, 10:17 Zetkaf - chyba jesteś źle poinformowany. Dyrektor kina już jest i na pewno nie jest nim pan Marcinkiewicz, szef Kopernika i Słońce Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Shrek Trzeci...... 11.07.07, 10:39 Gość portalu: Pani z Ornaku napisał(a): > Zetkaf - chyba jesteś źle poinformowany. Dyrektor kina już jest i na pewno nie > jest nim pan Marcinkiewicz, szef Kopernika i Słońce Zetkaf jest dobrze poinformowany, to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Szefem kina w Ascanie będzie Monika Kowalska, która teraz prowadzi kino 60 krzeseł. Odpowiedz Link Zgłoś