muchomorek17 23.05.16, 18:39 Czy może ktoś mi doradzić ? Kupiłam dziś hulajnogę powystawową na all , tanio . Wydawało mi się że to Maxi micro , no cóż chyba nie do końca. Czy mogę tu wstawić link z aukcją do oceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 19:11 było info ze to hulajnoga maxi micro czy sama tak sobie zinterpretowałaś ?czy kupiłas maxi micro i masz obawy ze to podróbka? ale jesli dzis to jeszcze jej nie masz podjrzewam, wiec kupiłas nie to chciałas czy obawiasz sie na zapas? Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek17 Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 19:31 info było że Micro swiss design ale miałam kiedyś Mini micro i wydawało mi się że tak wygląda Maxi micro ...A teraz podejrzewam ze kierownica jest od Mini micro a podest od Maxi micro. Wiem że to dziwne ale tak to wygląda. Mogę wstawić link czy regulamin zabrania? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 19:40 daj tytuł aukcji i cene, jak ktos zainteresowany to sobie sam znajdzie w zakonczonych... Odpowiedz Link Zgłoś
home.sweet.home Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 19:41 Mamy hulajnogi maxi micro, gdy wstawisz zdjęcie będę mogła dokładnie sprawdzić czy są jakieś różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 19:43 podaj link do aukcji, ja tez mam maxi micro to Ci chętnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek17 Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 19:52 są różnice , zastanawiam czy to składak czy podróba , podaje link allegro.pl/micro-m-cro-swiss-design-hulajnoga-dla-dzieci-i6216270494.html Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 19:57 Ale ty kliknęłaś kup teraz godzinę temu, dlaczego jak masz wątpliwości nie spytałaś sprzedawcy Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 20:07 nigdzie w aukcji nie pisze ze to Maxi Micro...za szybko klikałas za wolno myslałaś Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 20:31 Nie jest to maxi micro, chyba faktycznie jakaś składana z raczki mini i dół sama nie wiem od jakiego modelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 20:44 tylko jeśli to jest raczka od mini micro to będzie zbyt niska dla starszego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 20:08 Maxi Micro ma regulowaną wysokość kierownicy, a na zdjęciu z aukcji tego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
yloco Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 20:26 jak dla mnie wyglada jak rączka od mini micro i podstawa od maxi micro Odpowiedz Link Zgłoś
ambree Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 20:34 Nie jest napisane ze to maxi micro tylko micro micro...wyglada podobnie do tej co mamy czyli maxi micro, jednak brak regulacji raczki no i ta cena? Mysle ze niestety to nie to...ale moze nie jezdzi zle? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 20:44 Mam w domu i Maxi i Mini Micro. Dol jest od Maxi a gora jest od Mini. Mysle ze sprzedajacy w domysle sprzedawal Mini Micro jak sugeruje pierwsze zdjecie katalogowe i opis ze dla dzieci do lat 5. Bo maxi micro ma w opisie orygonalnym od lat 5. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek17 Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 21:27 Porównałam kilkanaście fotek i też uważam ze to składak Micro , a sprzedawca cóż , napisał co wiedział. W końcu handluje głównie rtv i agd. Dzięki za pomoc . Zastanawiam sie jednak jakim cudem ten węższy drążek Mini micro pasuje do podstawy Maxi micro.. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek17 Re: Kupiłam podróbę Micro? 23.05.16, 23:04 już wiem , drążek u dołu jest węższy Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Kupiłam podróbę Micro? 24.05.16, 13:36 Prosze wejsc na strone micro,wedlug mnie to nie jest podroba.Widzialam ogrom micro w roznych sklapach, w roznych czesciach Europy i naparwde ich wybor jest duzo wiekszy niz w Polsce, mnie sie wydaje ze to ta hulajnoga tylko inny kolor ale napewno to nie MAXI www.micro.ms/shop/product/mm0002 MAXI wyglada tak micro.ms/shop/product/maxi_micro_mit_t-lenkstange_faltbar_pink Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Kupiłam podróbę Micro? 24.05.16, 13:39 Ta hulajnoge co Pani zamowila jest mala do 5 lat nie nadaje sie dla starszych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek17 Re: Kupiłam podróbę Micro? 24.05.16, 17:11 Planuje dokupić do hulajnogi kierownice T-bar do maxi micro , powinna pasować. Albo skorzysta młodszy brat, na pewno hulajka się nie zmarnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Kupiłam podróbę Micro? 24.05.16, 18:55 Jak jest mlodszy brat to sie nie zmarnuje. Moj 3 letni syn jak starsza siostra nie widzi to podbiera jej Maxi i ten szerszy podest w niczym mu nie przeszkadza. Za te cene nie ma co zalowac dokupisz tbar i lux Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Kupiłam podróbę Micro? 26.05.16, 17:56 "Planuje dokupić do hulajnogi kierownice T-bar do maxi micro" ta hulajnoga ma mniejsza podstawe(to na czym dziecko stawia stopy) i nie zamontuje Pani do tego kierownicy maxi ,ktora jest poprostu sersza ma wieksza srednice niz ta kierownica z Pani zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś