Dodaj do ulubionych

Lalka Equestria Girl Rainbow Rocks - pytanie

02.06.16, 10:19
Czy któraś mama obeznana jest w tych lalkach ?
Potrzebuję kupić chrześnicy, ale nie mam pojęcia z czego wynika taka olbrzymia rozpiętość cenowa. Czy one wszystkie są takie same ?
Poniżej podaję ogólny link z tymi lalkami.

www.ceneo.pl/28778168
Obserwuj wątek
    • card222 Re: Lalka Equestria Girl Rainbow Rocks - pytanie 02.06.16, 10:27
      W ramach wzoru może być taka rozpiętość cena od 20 do 130 zł. Podpytaj który wzór by chciała, albo chociaż jakie już ma. Są też śpiewające i są ciut droższe, też są w dużej rozpiętości cenowej. Lepsze są te nowsze wory, bo mają normalne stopy.
    • kower82 Re: Lalka Equestria Girl Rainbow Rocks - pytanie 02.06.16, 14:46
      Dziękuję za odpowiedź, ale czyli te wszystkie lalki zalinkowane nie są takie same ? Według mnie niczym się nie różnią, no może poza gitarą która w tych droższych jest kolorowa. Jeśli się różnią to może któraś z was mi podpowie czym wink
      • makoja Re: Lalka Equestria Girl Rainbow Rocks - pytanie 02.06.16, 20:46
        We wszystkich sklepach nie oglądałam, ale jak mają ten sam numer katalogowy to są takie same. Ta lalka to model który jest dostępny chyba już 2 lata stąd coraz niższe ceny, sklepy jak satysfakacja, mall czy agito często wyprzedają starsze modele zabawek dużo taniej.
    • mamazosi09 Re: Lalka Equestria Girl Rainbow Rocks - pytanie 02.06.16, 17:44
      Podstawowa różnica jest taka że Z serii Rainbow Rock mają normalne stopy i lepszej jakości włosy. Jest ich 6 tak jak kucyków Pony - zorientuj się jaką chce albo jakie ma kucyki ( kucyki przechodzą "przemianę" w lalki dziewczyny), te podstawowe Rainbow Rock po około 30 zł są fajne. Droższe różnią się akcesoriami, lalki takie same

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka