Dodaj do ulubionych

Wrocław- atrakcje

05.06.16, 09:13
Wiem, że nie ten wątek, ale Wy wiecie wszystko... Czeka mnie przeprowadzka do Wrocławia, a co za tym idzie życie codzienne, może jakieś podpowiedzi co, gdzie, kiedy, jakie atrakcje, sklepy co warto czego nie, żeby nie zaśmiecać wątku proszę o więcej info na natasha_b@interia.pl. Wszystkie rady będą cenne smile
Obserwuj wątek
    • fredzia-33 Re: Wrocław- atrakcje 05.06.16, 10:17
      jaka dzielnica?
      A tak wogóle to witamy we Wroclawiu nie bedziesz żałowaćsmile
      • natbar Re: Wrocław- atrakcje 05.06.16, 13:14
        Wszystko zaczynamy od nowa, jeszcze nie wiem jaka dzielnica, czekam na podpowiedzi ??
        • patatajowa Re: Wrocław- atrakcje 05.06.16, 14:07
          życie we Wrocławiu jest diametralnie inne od tego w innych wiekszych miastach Polski.Wiem bo byłam tam na ubiegłorocznych wakacjach.... i codzienne jest mało atrakcyjne niestety...
          • natbar Re: Wrocław- atrakcje 05.06.16, 17:06
            Patatajowa włącz pozytyw... Ma być nam LEPIEJ, a nie gorzej niż obecnie, proszę mnie tu nie stresować
    • malowanka06 Re: Wrocław- atrakcje 05.06.16, 12:37
      Najlepiej samemu poznawać co, gdzie, kiedy- jest kilka grup na fb o Wrocławiu. Sklepy zależą od miejsca zamieszkania. Atrakcje- różne i cykliczne i nie.
    • baba_za_kolkiem Re: Wrocław- atrakcje 06.06.16, 08:57
      Przeprowadziłam się do Wrocławia kilka lat temu, po 12 latach mieszkania w stolicy.
      Dziś uważam, że to była jedna z lepszych decyzji mojego życia.
      Domyślam się, że mieszkańcy innych miast niż Warszawa może nie byliby aż tak zachwyceni jak ja, ale ponieważ Warszawa jest okropna, to Wrocław bardzo mnie zaskoczył na plus. I zastanawiam się do dziś, dlaczego tak długo czekałam z decyzją???
      Nie wiem skąd ty będziesz się przeprowadzać, ale ja akurat jestem fanką Wrocławia.
      Także nastaw się pozytywnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka