Dodaj do ulubionych

crocs.eu - ktoś pomoże?

23.06.16, 08:43
Dziewczyny, chciałabym kupić jedną parę crocsów dla siebie, bo stare właśnie wyzionęły ducha sad
Jest fajna przecena, a jak się weźmie dwie pary, to już w ogóle będzie cud miód... I tu potrzebuję Waszej pomocy: nigdy nie robiłam tam (crocs.eu) zakupów, nie mam odpowiedniej karty płatniczej. Pomoże któraś z Was? Baaaardzo proszę. W życiu nie miałam lepszych japonek, na wakacje bardzo by się przydały smile
Obserwuj wątek
    • janka39 Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 09:20
      Słuchajcie, a oni nie wysyłają do Polski???? Jak to możliwe?
      • janka39 Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 09:22
        Do Bułgarii, Rumunii, do Czech, ale nie do PL? Cos przeoczyłam?
        • bzinka Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 10:17
          Nie wysyłają. W Polsce zamawia się z crocs.pl
          • janka39 Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 10:42
            Nieźle. Niemiec, który zarabia 2 tys. euro może sobie kupić japonki za 15 euro, a Polak, który zarabia 2 tys. zł, te same buty może kupic za jedyne 130 zł uncertain
            Ujowo
          • corrina_f1 Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 11:19
            Ooo, a od kiedy tak jest ?
            Rok temu w lipcu kupowałam jeszcze na crocs.eu buty za pół ceny, które u nas nie dobiły nawet do 30%.
            • janka39 Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 11:20
              Nie mam pojęcia uncertain
              teraz się o tym boleśnie przekonalam
            • patatajowa Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 11:55
              kiedys-kilka lat temu-kupowało sie na crocs. eu,sporo kodów było pamietam potem przysyłali info ze zakupy dla PL tylko na crocs.pl. tu okazji juz było mniej. teraz od jakiegos czasu chyba znowy utworzyli crocs.pl tylko dla Polski...
              • janka39 Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 14:29
                Teraz jest tak, ze japonki na stronie europejskiej można mieć za 15 euro (przy dwóch parach tak wychodzi), na polskiej - nadal za 129 . Super, to się nazywa równe traktowanie krajów członkowskich UE uncertain
                • corrina_f1 Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 14:47
                  Poczekaj, może zaraz w ogóle nie będzie EU i wtedy w ogóle ceny będą z kosmosu wink

Wychodzi na to że tu jest równie beznadziejnie co na nextdirect z grubsza.
                  No cóż, na szczęście są inne sklepy, gdzie można kupować crocsy przy odrobinie szczęścia z promocjami, kodami itp. wink
                  • janka39 Re: crocs.eu - ktoś pomoże? 23.06.16, 19:10
                    Zdradzisz jakie to sklepy? Bo uwielbiam te Japonki, a stare właśnie mnie opuściły. Szukałam wszędzie, ale poniżej 119 nie znalazłam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka