Dodaj do ulubionych

Za co mogę zapłacić sms-em ?

05.07.16, 16:41
dostałam 500+ na telefon wink taki gratis od operatora. tylko na wykorzystanie zostało mi niespełna 3 tygodnie. czesc pojdzie na smsy charytatywne a czesc chciałabym wydac na "bzdurki" smile
czy mozna gdzies zapłacic za w miare normalne rzeczy/usługi smsem? oprócz radiowych konkursów,horoskopów itp?
Obserwuj wątek
    • schiraz Re: Za co mogę zapłacić sms-em ? 05.07.16, 16:49
      Sama jestem ciekawa, ja też mam i jak na razie doładowałam dzieciom jakieś tam wirtualne dukaty w grach, wysłałam sporo na siepomaga i zostało jeszcze 200 zł. Miałam nadzieję, że sobie opłacę dostęp do tvn player ale niestety chcą przelewu.
      • patatajowa Re: Za co mogę zapłacić sms-em ? 05.07.16, 17:06
        aha, zapłaciłam sobie za 2 filmy na ipli chociaz smsem 2 drożej niż przelew wink
        a w grach to chyba tylko karta?przynajmniej w tych które ma moj syn...
        • schiraz Re: Za co mogę zapłacić sms-em ? 05.07.16, 17:50
          w sklepie play można w ustawieniach dopisać numer telefonu jako opcja płatności
        • patatajowa Re: Za co mogę zapłacić sms-em ? 06.07.16, 08:54
          apdejt: okazało sie ze zapłaciłam w ramach zwykłych srodków na koncie za te filmy....
          zadnego smsa premium nie da rady za nie wysłac..... środki sa tylko na rozmowy i smsy krajowe wiec 500+ pojdzie w pisduuuu sad
          • agnjeshka Re: Za co mogę zapłacić sms-em ? 06.07.16, 22:42
            Możesz przedłużyć sobie ważność tych bonusowych złotówek kodami z nakrętek Coca Coli, Fanty i Sprite. Promocja trwa do końca roku (w przypadku Coca Coli do końca października chyba).
            Działa w taryfach:
            - Play na Kartę,
            - Play na Kartę Rok Ważności Konta,
            - Play na Kartę Lubię to!,
            - Formuła Play na Kartę,
            - FORMUŁA MINI MAX na Kartę,
            - Play na Kartę Surf.
      • mamaemmy Re: Za co mogę zapłacić sms-em ? 06.07.16, 00:01
        a mogę Cie prosić o chociaż 10 zł na siepomaga jakub chrabański >www.siepomaga.pl/kubachrabanski to znajomy chłopczyk..a zostało tak niewiele.Bedę wdzięczna .
    • bbkk Re: Za co mogę zapłacić sms-em ? 06.07.16, 00:22
      Za konto na chomiku
    • natalek79 Re: Za co mogę zapłacić sms-em ? 06.07.16, 19:44
      Który operator taki fajny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka