cia-cia 25.07.16, 18:54 Czy ktoś ma poduchę / worek sako firmy MIUKI. Zastanawiam się nad zakupem, a niezbyt wiele opinii znalazłam w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaw29 Re: Worek sako MIUKI 25.07.16, 21:40 Ja mam, powłoka z jakby zamszu, mam 5 lat stan super, po praniu jak nowa. Wygląda ładnie, nie tandetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Worek sako MIUKI 26.07.16, 00:40 Mam od roku Lulę materiał ICE czyli taki zamsz. Przyjemna w dotyku, nie brudzi się. Pufy są szyte u nas i naprawdę bardzo porządne szwy, suwak, wygląda porządnie i po roku wygląda jak nowa pomimo, że użytkuje ją dwóch synów. Miła i pomocna obsługa w sklepie, naprawdę zależy im na zadowoleniu klienta. W Warszawie można je obejrzeć w Saho na Pradze. Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: Worek sako MIUKI 26.07.16, 08:44 Ja mam lula basic od nie wiem, jakichś 6-7 lat i nadal jest super. Raz uzupełniałam wypełnienie, bo moje dzieci uwielbiają skoki na worek z wysokości, pokrowiec po praniu wygląda jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: Worek sako MIUKI 26.07.16, 11:29 Potwierdzam. Jakość poduszek jest bardzo wysoka. W bibliotece szkolnej korzystają z nich non stop dzieci, a po roku użytkowania poduchy wyglądają jak nowe - jedynie są trochę przykurzone. Pani właścicielka bardzo miła i pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
savanahh Re: Worek sako MIUKI 30.03.17, 09:59 Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale chciałam zapytać jakie jeszcze firmy z workami/pufami polecacie? Chciałabym kupić dla dzieci ale zależy mi na wysokiej jakości i wytrzymałości, bo wcześniejsza wygniotła sie i przestała nadawać do użytku po niecałym roku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wera.s Re: Worek sako MIUKI 27.04.17, 12:20 Mogę polecić worki z pufolandia.pl trwałe, wygodne, duży wybór, nie ma się do czego przyczepić. Też kupiłam dla dzieci i jestem zadowolona bo są bezpieczne i stabilne Odpowiedz Link Zgłoś