Dodaj do ulubionych

Poduszka do karmienia

22.08.16, 16:26
Chciałabym zapytać o Wasze opinie na temat poduszek do karmienia. Jakie u Was się sprawdziły?
W poradniku Fabryki Wafelków są poofi, pink no more albo snoozebaby. Czy miałyście którąś z tego zestawienia?
www.fabrykawafelkow.pl/pomysly-inspiracje-porady/wyprawka-dla-noworodka/poduszka-do-karmienia-wsparcie-dla-mamy-karmiacej
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Poduszka do karmienia 22.08.16, 20:25
      ja miałam poofi i byłam zadowolona...
    • magdalenca78 Re: Poduszka do karmienia 23.08.16, 07:46
      Przy pierwszym dziecku miałam jakąś (na szczęście) pożyczoną, korzystałam z niej max tydzień-dwa. Potem była mi całkowicie zbędna i tylko miejsce zajmowała, więc ją szybko oddałam. Przy drugim nawet mi do głowy nie przyszło, żeby sobie takie wynalazki fundować smile
    • karolina-rzeszow Re: Poduszka do karmienia 23.08.16, 09:58
      Ja miałam motherhood - bardzo fajna. Koleżanka miała jakąś tańszą z Allegro i była beznadziejna.
      • alapki Re: Poduszka do karmienia 23.08.16, 09:59
        Też polecam motherhood.
        • kama-25 Re: Poduszka do karmienia 24.08.16, 14:21
          Wpisz swoją oi ja tez motherhood polecam. wykarmiłam dwójke. Mam do sprzedania jakby co smile
          • aga7-77 Re: Poduszka do karmienia 24.08.16, 16:20
            I ja przy dwójce dzieci miałam motherhood. Wg mnie bardzo wygodna, byłam z niej bardzo zadowolona.
    • mojuu Re: Poduszka do karmienia 24.08.16, 21:55
      Ja miałam motherhood i korzystam do tej pory - 8 miesiąc, przydaje się i do karmienia i wtedy gdy dziecko zaczyna siadać. Polecam, moja do tej pory jest zbita i dobrze służy, dokupiłam tylko drugą poszewkę na zmianę
      • merci77 Re: Poduszka do karmienia 24.08.16, 22:53
        i ja motherhood , wykarmiłam na niej 2 dziecismile zabierałam ją nawet jak gdzieś jechałam do kogoś bo najwygodniej było mi na niej karmić.Dziś używana jest jako poducha do zabawy dla dzieciakówsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka