mamusia.chlopca 31.08.16, 17:00 Gdzie stacjonarnie kupię strój piłkarski dla 6-latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 17:20 w sklepach sportowych np sportsdirect i innych. w h&M: www2.hm.com/pl_pl/dziecko/produkty/boys-size-18m-8y/odziez-sportowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 17:37 Zależy jakiego klubu Nasz Arka Gdynia ma swój sklep ale ceny w takich sklepach masakryczne Jeśli tak ogólnie to właśnie HM, a nawet Auchan - ostatnio kupiłam fajny zestaw koszulka plus spodenki za 10 zł z przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 18:00 Do czego ten stroj,do grania,spacerow czy lansu i bansu? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.chlopca Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 18:04 Oczywiście, do grania Wiem, że mógłby grać w "normalnych" spodenkach i koszulce, ale inni chłopcy mają stroje piłkarskie i też chciałby mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaan Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 20:16 Jeśli gra w klubiku to zapytaj trenera. W naszym wszystkim chłopcom stroje zamawiał trener. Wzór i kolorystyka taka sama, tylko numery innee. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 21:25 ja bym poczekała - nawet jak gra w klubie ja na razie kupiłam tani zestaw i buty. Teraz na nowy sezon kupiłam już buty Adidasa i lepsze ciuchy, bo synek się wkręcił w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 20:24 Dopóki nie będziecie mieli klubowych strojów, to Decathlonowe (F500) się nadadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 21:35 Nike,Adidas,Jako. Najwazniejsze sa jednak buty,dziecko musi przymierzyc modele z kazdej firmy i stwierdzic,ktore mu najlepiej leza. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Strój piłkarski dla dziecka 31.08.16, 22:22 A to jakieś duże różnice w wygodzie są? Mamy aktualnie 8 par różnych butów piłkarskich (Adidas, Nike, Puma, Kipsta), wszystkie kupione online bez mierzenia i nigdy nie było żadnych problemów. Chłopaki zadowoleni z każdej pary. Odpowiedz Link Zgłoś