Dodaj do ulubionych

cienka puchówka Mango

03.09.16, 08:23
ktos widzial może stacjonarnie ta kurtke?
nie wiem czy spodziewac sie czarnej czy szarej wink
i czy ogólnie fajna jest? bardzo błyszcząca? zamówiłam wczoraj, fajna cena mi wyszła z rabatem ale znalazłam inna i nie wiem czy zamawiac... wink
answear.com/726311-mango-kids-kurtka-puchowa-dziecieca-unico-104-164-cm.html?b=/p/kurtki-i-plaszcze-6772-k.html/kurtki-i-plaszcze/p-1/r-60/o-n
Obserwuj wątek
    • mia_lipiec Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 10:07
      Na stronie mango pisze że jest antracytowy. A skąd kod do answear?
      • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 10:18
        5 minut temu dostałam sms ze paczka juz do odbioru w paczkomacie (wczoraj po poludniu zamawiane) wiec bede wiedziec. no expres.... smile
        a kod zawsze z niusletera np, ale tym razem miałam uzbierane punkty answear club wiec cena baaardzo przyjemna mi wyszła smile
        na stronie mango
        • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 10:19
          ...na stronie mango tez rozne zdjecia. dam znac w kazdym razie jakby ktos chciał wiedziec.
          • mia_lipiec Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 16:04
            Ja poproszę o info chętnie. Liczę ze jednak jest szara. A rozmiarowka jak wypada tych kurtek?
            • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 16:11
              a to jutro jak podjade do paczkomatu smile
      • joagraba Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 11:18
        A "Empik2" -20% jeszcze działa?
        • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 11:44
          nie wiem, nie znałam tego kodu,
          wrzuciłam do koszyka i mam info "błędny kod"...
          • joagraba Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 16:41
            EMPIK2 to chyba było dokładnie ale może do końca sierpnia? Dostalam wraz z zamówieniem z Empika. Nie sprawdzę już bo syn zjadł wink .
          • iberka Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 16:44
            EMPIK2 ważny do 20 września ( 20%)
            • joagraba Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 18:18
              Od jakiej kwoty zamówienia działa? Nie pamiętam czy był jakiś limit.
              • makoja Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 19:19
                limitu chyba nie ma ale nie działa na wiele marek w tym mango
    • dixi Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 19:44
      Patatajowa możesz napisać jak kurtka? głownie chodzi mi głównie o rozmiarówkę, syn dokładnie pośrodku i nie mogę się zdecydować... poza tym jak ogólne wrażenia?
      • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 19:54
        pisałam ze bede miec dopiero jutro jak podjade do paczkomatu.dam znac.
        • dixi Re: cienka puchówka Mango 03.09.16, 20:10
          a no tak, nie doczytałam, dzięki,
          • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 05.09.16, 08:48
            fotki przy dzisiejszym pochmurnym ranku bez lampy.
            na pewno nie jest to czerń,szary, grafit z ładnym ciemnym zółtym-no moze ciut musztardowym wink
            rozmiar 152 w sam raz na dziecko o tym wzroscie. fajna chyba zostawiamy.
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/yd/mbmx/7BSO4fkz9Gs6e1KtxB.jpg
            • dixi Re: cienka puchówka Mango 05.09.16, 10:15
              a mnie zaraz kurier dostarczy, kupiłam w sobotę wieczorem ostatnią smile
              na zdjęciu nie wygląda na ultracienką, dobrze bo na teraz mamy pseudopuchówkę z hm, ta będzie na normalną zimę, syn mój z tych, co zawsze im ciepło i porządna kurtka zimowa na polarze praktycznie nie ma u nas zastosowania.
              • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 05.09.16, 10:26
                hmmm, podziel sie wrazeniami co do grubosci jak odbierzesz bo moje jest takie ze gruba absolutnie nie jest wink fakt ze na pewno ciepła jak moje cienkie puchówki ale na zime do 0 stopni moim zdaniem.zobaczymy zresztą w praniu wink
                • dixi Re: cienka puchówka Mango 05.09.16, 14:25
                  na żywo jednak lżejsza niż wygląda na zdjęciach, raczej na temperatury powyzej 0. Jeszcze przymierzymy, ale wydaje się fajna.
                  • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 05.09.16, 14:46
                    to jest ta cienka puchówka, ale grubiej pikowana to moze rzeczywiscie tak nie wyglada wink
                    faktycznie nic nie wazy,ładnie lezy na moim dziecku,kolorystyka bardzo przyjemna.
                    jak ktos szuka cienkiej puchówki na ten sezon to warto.
    • dixi Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 08:39
      czy w tym roku nie bylo cienkich puchówek, czy przegapiłam? syn uwielbia tę ubiegloroczną, ale przydałaby się o rozmiar większa ...
      • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 17:30
        Hehe mój stary wątek. 😊 a puchowke sym ma identyczna w tym roku tylko rozmiar wieksza. Byly wszystkie kolory na mangooutlet niedawno.
        • dixi Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 19:15
          eee... to co nie krzyczałaś tongue_out
          • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 19:22
            w regularnej cenie tez sa:
            shop.mango.com/pl/ch%C5%82opiec/p%C5%82aszcze-kurtki-puchowe/kurtka-anorak-puchowa-pikowana_13050407.html?c=56&n=1&s=prendas_kidsO.familia;250
            • dixi Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 19:52
              o, a rano sprawdzałam i nie widziałam. Szkoda że nie ma na answear, wolałabym u nich kupić. Na kobiecie jest midseason sale, poczekam chwilę, może będzie na dzieciach wink
              • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 21:32
                one juz były na answear i wyprzedały sie dosc szybko. nie sadze zeby dołozyli chyba ze ze zwrotów ewentualnie.
            • ewolajda88 Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 20:24
              Patatajowa, a jak ta kurtka sprawuje sie w razie deszczu? Czy one przemakaja od razu? W sensie niespodziewanego deszczu smile
              • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 21:31
                tak, przemaka dośc szybko, zdecydowanie na deszcz sie nie nadaje.ale równie szybko schnie.i jest cieplutka i lekka jak piórko smile.
                • ewolajda88 Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 22:09
                  Dzieki, to jeszcze jedno pytanie. Syn ma teraz 110 wzrostu, chcialabym ja na teraz i wiosne. Brac 110 czy juz 116? Tylko nadmieniam ze nie chce aby byla teraz do kolan smile
                  • dixi Re: cienka puchówka Mango 05.10.17, 22:37
                    one są dośc małe, przynajmniej te ubiegłoroczne. Bierz 116.
    • dixi Re: cienka puchówka Mango 13.10.17, 22:05
      Przyszła dziś kurtka z tegorocznej kolekcji i jestem mniej zadowolona niż z ubiegłorocznej. Niby podobna, ale: kaptur w starej był wykończony tak jak dół i rękawy, lekko rozciągliwą taśmą, przez co fajnie dopasowywala się do obwodu - w tej wykończony zwykłym szwem, wiatr go będzie ściągał z głowy, dodatkowo nie wiem po co w kapturze podszewka i jest jej za dużo, nadmiar materiału wyłazi przy obwodzie; poza tym pełno wystająctch nitek, obcinałam przed chwilą. Młody przymierzył i obciął metkę zanim się zorientowałam, więc nie zwracam.
      Ciesz się patatajowa że Wam się trafiła stara edycja wink
      • patatajowa Re: cienka puchówka Mango 13.10.17, 22:11
        no nie wiem czy mam sie z czego cieszyc bo syn chydzi teraz w 164 i za rok bedzie mnie bolec głowa co kupic wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka