szpulakasia 18.09.16, 17:11 ktoś wie kiedy będzie?kiedyś u mnie śląskie można było zamawiać w Katowicach i to była rewelacja,niestety się skończyło i czekam z utęsknieniem na otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Internetowa ikea? 18.09.16, 17:51 Juz jest.tworzysz przez stronę listę zakupów,wysylasz im mailem a oni wyceniają tylko koszt dostawy bo zalezy od wagi gabarytów i odległości od sklepu.jak się zdecydujesz robisz przelew i czekasz na paczke. Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Internetowa ikea? 18.09.16, 23:18 ale chyba nie w kazdym sklepie ,w wakacje chciałam tak zrobić to mi pokazało że chyba tylko warszawa i wrocław dostarcza zakupy.,.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Internetowa ikea? 18.09.16, 23:20 a faktycznie już można (sprawdziłam na stronie) ale dotyczy mebli,a jak kupowałam kiedyś wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Internetowa ikea? 18.09.16, 23:28 mnie się będzie jeszcze długo opłacało allegro czy zakupy przez firmy zakupowe bo formularz ikeowy wycenił mi dostawe ektorpa na 714 zł..... Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Internetowa ikea? 18.09.16, 23:33 faktycznie może i racja,ale tak myslałam że potem gorzej jest z reklamacją,wprawdzie też kupiłam na allegro mebli za ponad 2 tys i wszystko było ok ,ale zawsze martwi mnie proces reklamacji w razie czego Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Internetowa ikea? 18.09.16, 18:07 prawdziwie internetowa ikea będzie za kilka mcy. Nowa Pani dyrektor na nasz region ( czyli Polska i kraje ościenne), nomen omen Polka zapowiedziała to całkiem niedawno Odpowiedz Link Zgłoś