sonrisa06 25.09.16, 14:23 Podoba mi się taka kurtka dla córki pl.nextdirect.com/pl/g54138s2#818644 wiem, że zwroty nie wchodzą w grę czy ktoś tą kurtkę widział na żywo? macał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonrisa06 Re: Kurtka NEXT 25.09.16, 14:54 no wchodzą, wchodzą, ale za jakie pieniądze, to nie zalando Odpowiedz Link Zgłoś
kochanaurwiska13 Re: Kurtka NEXT 25.09.16, 19:20 Ja niestety nie pomogę,bo nie macałam ale wygląda na ciepłą,zimową. Patrz zawsze na sklad,on wiele mówi. Ja zamówiłam dla córki tą pomarańczową,tylko na młodszych dziewczynkach,ale będzie dopiero za 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: Kurtka NEXT 25.09.16, 20:15 A jak rozmiarowo wypadają kurtki next? Rozmiar wiekszy trzeba brać czy taki jak dziecko nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: Kurtka NEXT 25.09.16, 20:19 Skład to 100% poliester 100% nylon. Nic mi to nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanaurwiska13 Re: Kurtka NEXT 26.09.16, 10:10 U mnie jest napisane,że wypełnienie 100% poliester z tego wnioskuję,że raczej ocieplana. Na pytanie o rozmiar musi odpowiedzieć Ci ktoś,kto kupuje na starszych dziewczynkach. Na młodszych jest tak,że okrycia wierzchnie wypadają raczej mniejsze,niż pozostałe rzeczy. Jak córka nosiła rozmiar 86,to kurtkę kupowałam na 92,zimową też tak zamówiłam i mam nadzieję,że nie będzie już za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kurtka NEXT 02.10.16, 11:17 Zachecona opiniami z forum zamowilam synowi kurtke z Next na zime. Te kurtki sa na zime angielska,wykonanie kiepskie,wygladaja tanio,a do tego jeszcze rozmiary sa na jakies wieloryby (jak wiadomo angielskie dzieci do szczuplych nie naleza) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: Kurtka NEXT 02.10.16, 12:06 Dzięki, ja potrzebuję kurtki ciepłej, długiej i szczupłej. Dam sobie spokój z tym nextem, nie chcę się bujać z odsyłaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaleczka Re: Kurtka NEXT 03.10.16, 10:31 podbijam, tez szukam ciepłej kurtki dla szczupłej Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: Kurtka NEXT 15.10.16, 05:58 Na razie nic i nie wiem czy coś w końcu kupię. Nic mi się nie podoba. Z nexta boję się zamawiać w ciemno. W zarze mi się podoba kurtka, ale kolory kiepskie. Na razie córka ma płaszczyk z benettona i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanaurwiska13 Re: Kurtka NEXT 04.10.16, 09:52 Kurcze to ja chyba z jakiegoś innego nexta zamawiam. Kupiłam już u nich setki rzeczy i o żadnej nie mogłabym powiedzieć,że tanio wyglądają,kiepskie wykonanie itd. jak przychodzi paczka,to siedzę,oglądam i podziwiam,że takie piękne rzeczy teraz są a jakość jest tak dobra,że spokojnie wszystko sprzedaję potem na allegro,a nie raz sprzedawałam rzeczy z powodzeniem,kupione wcześniej już używane na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
tuszeani Re: Kurtka NEXT 14.10.16, 22:21 A wiecie co, ja jakoś ostatnio mam wrażenie, że jakość się popsuła. Też mnóstwo rzeczy u nich już kupiłam i tak mniej więcej do tegorocznej wiosny byłam ze wszystkiego bardzo zadowolona. Na wiosnę kupiłam spodnie, na podszewce, podobne do tych, które kupowałam poprzednio. I porażka, materiał jakiś taki cienki, Młody je bardzo szybko załatwił. Ostatnio kupiłam dresy, też podobne do innych, które już wcześniej kupowałam i były bardzo dobrej jakości. Te nowe niby bawełna 100%, ale jakaś taka obłażąca i cienka, wygląda na to, że też długo nie pociągną. Szukałam bluzy dresowej 100% bawełny jakie wielokrotnie kupowałam używane na Allegro i sprzedawałam potem bez straty, ale nie znalazłam ani jednej - te co były dostępne, wszystko mieszanki. Mam wrażenie, że coś się ostatnio zmieniło, ale może miałam pecha i trafiałam w gorszą jakość? Odpowiedz Link Zgłoś
juvian Re: Kurtka NEXT 04.10.16, 15:43 Chyba ci się pomyliło z amerykańskimi dziećmi. A w Anglii owszem są dzieci grube, ale zazwyczaj to te z polskich rodzin.... Kiepskie kurtki ? Hmmm, no chyba, że zamawiałaś te najtańsze, to faktycznie mogły być i wiatrówki. To są świetne kurtki pl.nextdirect.com/pl/boys/cold-weather-shop/cold-weather-shop/4 no i na pewno nie na angielską zimę, ale niestety nie kosztują 130 zł, a pewnie za tyle w niemieckim C&A kupisz kurtki zimowe.... Odpowiedz Link Zgłoś