Dodaj do ulubionych

SMYK -50% ubrania i buty

• szmytka1 A chciałoby się komuś zmierzyć 140 spodnie? 29.09.16, 21:00
      A kupił ktoś spodnie na 140 chłopięce, jakieś ze ściągaczem w pasie a nie na guzik? No skręca mnie, chce kupić ale dość mam w domu nietrafionych rozmiarów, odsyłki kosztowne wink Bedę bardzo bardzo wdzięczna.
      • dorga1 Re: A chciałoby się komuś zmierzyć 140 spodnie? 29.09.16, 23:08
        A czy ktoś pomoże mi znaleźć takie spodnie, tylko w kolorze szarym, albo czarnym:
        www.smyk.com/catalog/product/view/id/182332/s/cool-club-spodnie-chlopiece/
        Nie mogę ich znaleźć na stronie smyka, bo chyba mają jakiś błąd. Wrzucone są w spodnie dziewczęce. Znalazłam je przez googla, a bardzo mi zależy nich tylko na innym kolorze.
        • cyprysiowa Re: A chciałoby się komuś zmierzyć 140 spodnie? 29.09.16, 23:15
          Trzeba odczekac swoje w kolejce żeby sie dowiedzieć o które chodzi he świetne to
    • olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 21:03
      a ja dla odmiany dla siebie nakupowałam bluzek smile Z serii basic dziewczęce.
      Bardzo je lubię.
      • olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 21:04
        a teraz czekam w kolejce smile
        ktoś czeka?
        • szmytka1 Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 21:24
          ja czekam i czekam na wpis tutaj kogos o spodniach na 140 ale zaraz pojde na Magde gessler wink
          • cyprysiowa Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 22:08
            Ta kurtake w granacie wzięłam na 140. Ciekawe czy waska (w szerokość i rękawach) będzie jak Zarowe .
        • feresska Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 22:02
          Ja również czekam. Wczorajsze zamówienie zostało przekazane do realizacji i w sumie tylko jednego produktu nie przyślą bo podobno brak na stanie. Cała reszta przeszła z dwoma rabatami smile Cudnie.
          • beverlyja90210 Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 22:12
            wywala przy finalizacji z koszyka,
            • olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 08:32
              to prawda. odczekałam wczoraj, wrzuciłam kilka bluzeczek do koszyka i przy płaceniu okazywało się że koszyk pusty.
              Powinni dać dzień dłużej, bo wczoraj nie działało.
    • dorann Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 07:05
      I po promocji...
      • beverlyja90210 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 08:35
        no to mam farta bo jeszcze dzisiaj rano zrobiłam kolejne 3 zamówienia, i dostałam potwierdzenie. Teoretycznie promocji miało już nie być ale przy porannej kawie odpaliłam kompa i jeszcze trwała
      • ewolajda88 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 09:25
        ja przed chwilą kupiłam jeszcze 2 bluzy przecenione 50%, kod smyk15 wszedł jeszcze. Ale co mnie zastanowiło to koszt pobraniowej przesyłki. Do tej pory płaciłam 8,9 a dziś 12,9 za pocztex...
        • magia Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 09:49
          jeszcze dzialają - mi wchodzi i kod i newsleter
          Chociaż niektóre bluzy już w normalnych cenach - niepotrzebnie się wahałam
          • dmc1981 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 10:31
            a mi kolejny newsletter nie chce przyjść. udało się tylko na jedno konto, a 3 kolejne już nie przychodzi.... Nie wiem, od czego to zależy.
            • junia15 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 11:17
              PORAŻKA jak piszecie, aż dziwię się, że tak wiele z nas jeszcze próbuje, w tym jatongue_out
              przecież normalnie powinno się ich o.....ale jednak ceny kuszą
              poza tym dziś ceny bluz super większość 29,99 a po wrzuceniu do koszyka, nagle 49,99 praktycznie przy każdej
              teraz już nic nie da się zobaczyć znowu zong
              • cyprysiowa Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 11:21
                Awaria znowu
              • olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:06
                Próbujcie rano.
                Mi udało się dziś kupić bluzki z dł rękawem za 8,50 ( z kodem) Niektóre miąły jeszcze ceny 50%.
                • olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:11
                  E nie lipa, już nowe ceny. właśnie sprawdzałam.
    • silje78 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 10:07
      podsumowując: PORAŻKA.
      trzy podjeścia, "oczekiwanie" w kolejce za każdym razem po 30-40min z czego czas wejścia był przesuwany co kilka minut. pierwsze wejście: 20min na wybieraniu (strona działała tragicznie), po wejściu do koszyka okazało się, że nie przerzuciło połowy wybranych rzeczy, próba dodania ich skończyła się wywaleniem ze strony. druga próba: oczekiwanie jak za pierwszym razem: próba zalogowania się na wstępie równoznaczna była z wywaleniem ze strony. trzecia próba: oczekiwanie jw, wybrane urania, dodane do koszyka, po wejściu do koszyka okazało się, że dodana znów połowa wybranych ubrań, odświeżyłam koszyk i znów wywaliło mnie ze strony. i ten ich tekst upsss.
      parodia sklepu. albo ktoś kto to prowadzi jest wyjątkowo nieudolny i powinien ograniczyć się do sprzedawania lemoniady na placu zabaw, albo były to działania celowe aby ograniczyć straty sklepu wynikające z dużej obniżki. nadal skłaniam się ku drugiemu. już był czas, że smyk internetowy był przeze mnie omijany ze względu na brak możliwości odebrania towaru w salonie, teraz po raz kolejny sobie odpuszczam.
    • hybriska Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 10:27
      Działa dzisiaj już też kod SMYK2016 — 20% na ubrania i buty Cool Club.
      Mi się nie łączy ze Smyk15
    • kobieta_jakubowa Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 12:17
      Moje zamówienie jest już do odbioru w sklepie stacjonarnym.
      Zamówione we środę o 15, a dziś o 11 mail że już czeka.
      Realizują szybko jak widać.
      • lolcia928 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 12:50
        Moje zamówienie właśnie przyszło. Zamówiłam 28.09 kurierem za pobraniem. Dostałam info, że realizacja będzie 3-5.10 a tu taka niespodzianka smile niestety kurtka ma źle wszyty zamek i się nie odpina. Reszta rzeczy ok. Nie mogę się dostać na stronę, żeby sprawdzić co w takiej sytuacji zrobić.
        • hej_mala Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:18
          Wstyd i hanba dla smyka!!! Żeby w tych czasach oczekiwac na laskawe "wpuszczenie " na strone zeby zrobic zakupy, normalnie jak za komuny!
          Po wczorajszej akcji z tym oczekiwaniem na mozliwosc zrobienia zakupow w ciagu 10 min na pewno juz u was nigdy niczego nie kupie, brak poszanowania klienta!!! Jak mozna w tych czasach wydzielac komus czas na zrobienie zakupow online!! Jeszcze wypisywac te bzdury na temat problemow technicznych, skoro takowe sie powtarzaja moze nalezy zmienic serwer i informatyka/ -ów!!! moim skromnym zdaniem, dzialanie te bylo celowe
          • leesha Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:49
            Te 10 minut to było na wejście na stronę Smyka od momentu nadejścia Twojej kolejki, zle zrozumiałaś. Co nie zmienia faktu, ze dali ciała.
            • junia15 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:53
              po dzisiejszej awarii, ceny już wysokie
              co oni wyprawiają?
              żadnej rekompensaty, przedłużenia promocji???????????? co to ma być :[
              • kropkowo_11 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 15:06
                Dzisiaj o 10 rano jeszcze były w większości stare ceny i można było spokojnie robić zamówienia. Łącznie udało mi się 4 wielkie zamówienia zrobić i kupę kasy wydać. Z czterech dużych zamówień tylko jednej spódniczki już nie było, reszta jest w magazynie. Ale fakt mogli się przygotować do tej promocji, wyraźnie ich przerosła...
                • junia15 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 15:09
                  to u mnie po g.9 już zaczęły się problemy, dodawałam bluzę i inne po kolei, a w koszyku miałam każdej pozycji po 20szt, jak usuwałam, to wywalało ze strony i tak już nie podołałam dalej....
                • szmytka1 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 16:12
                  Ja nie kupiłam nic, to nie na moje nerwy wink
                  • tomanksa Takiego maila dostałam 30.09.16, 19:29
                    Dzień dobry,

Dziękujemy, że zdecydowałeś się na zakupy w naszym sklepie internetowym.

Niestety ze względu na obciążenie systemu odnotowaliśmy nieprawidłowe działanie strony. Jednym z efektów tej awarii był brak możliwości prezentowania aktualnej dostępności produktów. W związku z tym zamówienie nie mogło zostać skompletowane i nastąpiła jego całkowita anulacja.

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłości.

Pragniemy serdecznie przeprosić za niedogodności związane z zamówieniem złożonym w naszym sklepie internetowym. W ramach rekompensaty przekazujemy KOD RABATOWY -50% na UBRANIA I BUTY * na kolejne zakupy w sklepie smyk.com.

Fajnie, bo 2 zamówienia nadal wiszą, jak nie zrealizują do domówię najwyżej, chociaż ten kod podobno nie łączy się z innymi, szkoda, ale dobre i to.
                    • patatajowa Re: Takiego maila dostałam 30.09.16, 19:32
                      podobno to nie znaczy na pewno wink zawsze mozna spróbowac. jednorazowy?
                      • tomanksa Re: Takiego maila dostałam 30.09.16, 19:38
                        Tak, kod jest jednorazowy
                        • tomanksa Re: Takiego maila dostałam 30.09.16, 19:43
                          Kod jest jednorazowy ( ważny do 7 października) a napisałam po to abyście sprawdziły skrzynkę. Pewnie też macie takie @
                          • szmytka1 Re: Takiego maila dostałam 30.09.16, 20:22
                            Dzięki za info, ja niestety nic nie dostałam.
      • milenunia Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 19:57
        zrobiłam rano zamówienie zapłaciłam przez paypal i dziwna sytuacja na koncie kwota zablokowana w zamówieniu komunikat ze czeka na płatność, a po zalogowaniu do paypal taki komunikat Ta tymczasowa autoryzacja potwierdza, że wybrana forma płatności pozwala na uiszczenie płatności. Płatność zostanie pobrana z Twojej formy płatności, gdy Smyk Sp z o o zrealizuje zamówienie. Myslicie ze zrealizują to czy lipa?
        • nena20 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 21:17
          ile mam czasu na odbiór przesyłek?? ze sklepu.
          • tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 21:19
            7 dni
        • els.ol Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 21:29
          Mam tak samo. Odblokują się sami, to i płatności przejdą smile
          • agnieszka_mmm Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 21:40
            U mnie z trzech zamówień zrealizowali wszystkie, anulowali tylko jeden produkt piżamę chłopięcą.
            Przeszły dodatkowe 2 kody, które miałam wrzucone w weekend.
            Chyba trzeba wpisywać wszystkie kody jakie są, żeby były sobie na koncie w razie takich akcji.

• eesti_2005 Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 08:39
              U mnie jest wiadomość w sprawie tylko jednego zamówienia, gdzie anulowali 7 rzeczy - prawie wszystkie bluzy i buty Pumy. Wysyłają głównie skarpety i rękawiczki...
              • tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 08:49
                A ja w środę zrobiłam 4 zamówienia, w czwartek jedno. Ze środy wysłali 2 paczki , ale tylko jedna dotarła do Smyka, o drugiej słuch zaginął. Co do 3 pozostałych zamówień, to nie mam żadnych info.Wiszą cały czas jako w realizacji. Pewnie anulują uncertain
                Ale nic to, mam ten kod na 50% to domówię, chociaż w niektórych rzeczach brakuje już rozmiarów sad
              • agnieszka_mmm Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 10:14
                U mnie wyslali 2x buty pumy, 2 kurtki zimowe, kilka pizam, softshell, skarpety i rekawiczki tez smile wiec chyba to loteria
              • eesti_2005 Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 10:57
                Z drugiego zamówienia też niby nie mają m.in. butów i kurtki. No ale i tak ponad połowę rzeczy powinni wysłać. Mam nadzieję, że dojdą...
                • tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 13:08
                  A oni pracują w niedzielę? Tzn. mogę dzisiaj spodziewać się jakiejkolwiek wiadomości ( o wysyłce bądź anulowaniu) czy raczej nie? Do tej pory wiszą 3 moje zamówienia jako " w realizacji" i cisza kompletna uncertain
                  • lifecolor Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 15:03
                    Na stronie jest informacja, że w niedzielę BOK 10-18 działa
                    • czarnulkaaa2 Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 16:06
                      Do mnie przysłali dziś info że paczka wyjechała...Ale zamówienie były 4, zobaczymy co z resztą wink
                  • eesti_2005 Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 16:08
                    Ja dostałam maila z piątku, tylko dopiero dzisiaj doszedł...
      • dorga1 Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 11:11
        A czy ktoś wie, czy będą uzupełniać braki?
        • nena20 Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 22:22
          Zrealizowali jedno zamówienie drugie wisi jest w realizacji. Te co wysłali do sklepu widać tylko na koncie smyka, nie dostałam faktury. Liczę że zrealizują bo białe koszule jeszcze widzę na stronie.
          • tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 16:32
            nena20 napisała:

> Zrealizowali jedno zamówienie drugie wisi jest w realizacji. Te co wysłali do s
            > klepu widać tylko na koncie smyka, nie dostałam faktury.

Możliwe, że to wysłane jest już w Smyku, jak masz niedaleko to sprawdź. Moje 2 zamówienia wysłali, ale powiadomienie, że jest do odbioru dostałam tylko do 1 paczki ( wysłanej jako drugiej, chociaż jednego dnia, w czwartek). Druga cały czas wisiała jako wysłana. Żadnej informacji, że jest do odbioru. Poszłam dzisiaj do sklepu po tą jedną a okazało się, że do odbioru są dwie.

• nena20 Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 17:38
              no i odebrałam jedną paczkę, spodnie dresowe maja plamę z jakiegoś oleju (do reklamacji) i koszulki z dużymi plastikowymi nalepkami, do zwrotu. Pomacałam kurtki i czarna parka dla chłopca porażka, przez materiał wystaje watowanie kurtki, zatem nie odbieram paczki. Wolę dołożyć parę groszy i kupić coś fajniejszego.
              • natbar Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 18:31
                ja dzisiaj odebrałam tą kurtkę:

www.smyk.com/cool-club-kurtka-chlopieca-147420.html?gclid=CNfHmJHFvM8CFUgMcwodIo0LFQ

za 45 zł jest ok, czekam jeszcze na bieliznę, softshella zobaczyłam w sklepie i nie odbieram
                • patatajowa Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 18:48
                  upewnijcie mnie prosze, przeczytałam regulamin i dobrze rozumiem że moge w sklepie zwrócić kazda rzecz bez wzgl na to czy odebrałam w paczkomacie, przywiózł mi kurier , czy dostarczyła poczta???
                  bo kiedys było tak ze oddac przez sklep mozna było tylko to co sie do sklepu zamówiło....
                  • hybriska Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 20:24
                    Patatajowa ja dzisiaj męża wysłałam do stacjonarnego ze zwrotem kilku rzeczy z zamówienia internetowego i nie było problemu. Był zaopatrzony w formularz odstąpienia od umowy, wydrukowałam mu też fakturę. Ekspedientka od razu obejrzała rzeczy, przyjęła i wydrukowała potwierdzenie przyjęcia zwrotu, na moim koncie online pojawila się faktura korygująca. Płaciłam kartą, więc w ten sam sposób kasę zwrócą.
                    • hybriska Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 20:25
                      I jeszcze jedna rzecz: to zamówienie przywiózł mi kurier poczty.
                  • matkawyrodna Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 20:28
                    można zwrócić
                  • eesti_2005 Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 23:29
                    A jaki to softshell? I co Ci się w nim nie spodobało?
                    • nena20 Re: SMYk zwroty w sklepie 03.10.16, 00:03
                      Wysłali wszystko, uf. Na pewno coś będę zwracała bo nie potrzebuje 15 par skarpet.
                      • k_brzydula Re: SMYk zwroty w sklepie 03.10.16, 09:53
                        wczoraj odebrałam 2 pary butów, w tym jedne miały uszkodzony suwak sad.Zareklamowałam i czekam na wymianę, bo warto. Buty szałowe, więc mam nadzieję,że wymienią, a nie zwrócą pieniądze.
                        • cyprysiowa Re: SMYk zwroty w sklepie 03.10.16, 10:32
                          Które takie szalowe?
                    • hybriska Re: SMYk zwroty w sklepie 03.10.16, 22:37
                      Właśnie który softshell uważasz za kiepski? Jeden doszedł (w niebieskie niby kwadraty) i wydaje mi się ok, ale do tej pory żadnego doświadczenia z softshellami nie mam więc może na coś uwagi nie zwróciłam
    • lucyna_1980 Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 18:39
      zrealizowali obydwa moje zamówienia a dziś przysłali kod rabatowy na maila w ramach przeprosin

"Dziękujemy, że zdecydowałeś się na zakupy w naszym sklepie internetowym.
      Niestety ze względu na obciążenie systemu odnotowaliśmy nieprawidłowe działanie strony. Jednym z efektów tej awarii był brak możliwości prezentowania aktualnej dostępności produktów. W związku z tym zamówienie nie mogło zostać skompletowane i nastąpiła jego częściowa anulacja.
      Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłości.
      Pragniemy serdecznie przeprosić za niedogodności związane z zamówieniem złożonym w naszym sklepie internetowym. W ramach rekompensaty przekazujemy KOD RABATOWY -50% na UBRANIA I BUTY * na kolejne zakupy w sklepie smyk.com. "

A zamówienia obywa w całości mi zrealizowali. Jest jednorazowy ważny do 07.10,
      • pln10 Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 18:48
        O widzisz, u mnie tak samo: dwa zamówienia zrealizowane + kupon wink
        • tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 19:02
          U mnie wygląda to tak
          2 zamówienia odebrane, 2 w drodze, 1 ( najpóźniejsze) w realizacji + 2 kupony na 50% za własnoręcznie anulowane 2 zamówienia big_grin A było to tak: zrobiłam te 2 zamówienia po czym pojechałam do Smyka aby pooglądać, poprzymierzać itd. , wróciłam i anulowałam te 2 zamówienia i zrobiłam nowe i za to dostałam kupony, fajnie.
          Jest jeszcze szansa na 3 wink , bo w międzyczasie domówiłam jeszcze bluzę, bo myślałam, że nie przyślą wcześniejszej ale po namyśle jednak i to zamówienie anulowałam sama. Dzisiaj dostaję maila, że zamówienie zostało anulowane z powodu braku dostępności w magazynie big_grin ( dodam, że na stronie bluza cały czas jest dostępna)
          • dmc1981 Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 20:43
            a jaki jest tytuł maila z kuponem? ja nic nie dostałam, a mam jedno anulowane, może mi się gdzieś zaspamował...
            • tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 20:58
              dmc1981 napisała:

> a jaki jest tytuł maila z kuponem? ja nic nie dostałam, a mam jedno anulowane,
              > może mi się gdzieś zaspamował...

Unikalny kod rabatowy - 50% na ubrania i buty na Smyk.com w ramach przeprosin wink

• ezieba.pl Re: SMYK -50% ubrania i buty 04.10.16, 08:32
                a sprawdzał ktoś czy działają też inne kody wraz z przeprosinowym?
    • lucyna_1980 Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 19:35
      dodam, że te kody z maila działają na wszystkie marki odzieżowe i butowe - na Reimę też..
      • novanovna Re: SMYK -50% ubrania i buty 04.10.16, 09:08
        No to ja po prośbie- gdyby któraś z Was jednak nie korzystała z kodu baaaardzo chętnie przygarnę smile
        novanovna@wp.pl
        Z góry dziękuję!
    • feresska Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.11.16, 21:15
      Czy jest aktualnie jakiś kod do smyka?
      • plum1000 Re: SMYK -50% ubrania i buty 04.11.16, 08:18
        jesli ktos ma zbędny kod ten przeprosinowy a nie bedzie kupowal prosze , bardzo o jego numersmile
        • lifecolor -30% łączy sie z super rabatami 04.11.16, 08:37
          +darmowa dostawa
          www.smyk.com/
          • lifecolor Re: -30% łączy sie z super rabatami 04.11.16, 08:37
            www.smyk.com/promocje/ubrania-buty-all.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka