Dodaj do ulubionych

Kornecki kozaki

29.09.16, 22:26
Proszę o opinię, chciałam zakupić kozaki córce. Dotychczas kupowałam Lasockiego w CCC, ale mało modeli w tym roku innych od zeszłego sezonu. W Korneckim wzory ciekawe, z zewnątrz skóra ekologiczna, od wewnątrz skóra, futerko jest, zatem powinny być ciepłe. Jakie macie doświadczenia z tą firmą ?
Obserwuj wątek
    • maja0026 Re: Kornecki kozaki 29.09.16, 23:06
      ja co roku córce kupuje i jestem bardzo zadowolona
    • hej_mala Re: Kornecki kozaki 02.10.16, 23:02
      Moim zdaniem maja zaniżona rozmiarówkę, ale jakość buta jest ok
    • terencja07 Re: Kornecki kozaki 03.10.16, 21:47
      A ja mam inne zdanie. Córka ma prawie 6 lat. Z Korneckiego mieliśmy baleriny, sandałki i buty zimowe w wieku 1-3lat na zmianę z innymi firmami. Były w miarę ok.
      Potem przeważnie Renbut lub Emel - tutaj nie mam się czego przyczepić. Buty po okresie zimowym mimo szaleństw na śniegu w stanie bardzo dobrym. Jedynie widać zużycie w futerku czy wkładki wewnątrz.
      Rok temu na szybko kupowaliśmy córce buty - bo szła do szpitala. Padło nieszczęsnym trafem na Korneckiego. Od razu po przyjeździe do domu odpadły ozdobne kamyczki. Ale nie było czasu jechać ich reklamować - tym bardziej, że bez nich but wyglądał tak jakby miało tak być. I uważam, że są mało ocieplone. Córka zawsze miała w nich zimną stopę - a w np Emelach gdzie jest wełna owcza czy choćby Renbucie - nigdy.
      Za zimówki w Korneckim daliśmy 190zł - jakość niewspółmierna z ceną. W tej cenie lub odrobinę więcej kupię buty w których córce będzie ciepło.
      • hugo43 Re: Kornecki kozaki 03.10.16, 22:10
        Dobre i tanie,na dodatek z membrana są śniegowe americanclub.moze nie są zbyt urodziwe,ale są bardzo ciepłe i mają elastyczne podeszwy.
        • ewolajda88 Re: Kornecki kozaki 05.10.16, 18:11
          Kupilam kiedys. Raz. Sniegowce przemakaly. Ja nie polecam.
    • oklamoradora1 Re: Kornecki kozaki 05.10.16, 11:31
      W tym roku dopiero zaczynam przygodę z korneckim. Padło na kapcie - ekstra smile
      Model na wzór tego: www.kornecki.com.pl/katalog/105-jas.html
      Cena jakaś śmiesznie niska. Kapcie ładnie wykończone, w środku skórzana wkładka, dziecku stopa się nie poci po całym dniu. Jestem bardzo zadowolona. Zimowe jakoś nie powalają mnie na kolana pod względem wzronictwa, ale kto wie, może sie jeszcze przekonam.
      • terencja07 Re: Kornecki kozaki 05.10.16, 15:08
        Proszę porównać sobie z Befado lub Renbut a zmieni Pani zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka