Dodaj do ulubionych

Lunchówka a la Skip Hop

19.10.16, 20:37
Szukam dorosłej lunchówki o konstrukcji i funkcjonalności takiej jak Skip Hop, czyli:
- możliwie płaska
- w komplecie wyjmowany pojemniczek na dodatki, najlepiej tak jak w Skip Hop, dopasowany kształtem do większego pudełka
- mycie w zmywarce
- mikrofala
- szczelny

Żeby było jasne, o czym mówimy:

https://i.imged.pl/skip-hop-pudelko-sniadaniowe-lanczowka-sowa-1043919.jpg
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Lunchówka a la Skip Hop 19.10.16, 21:07
      to sistema ma takie. przerózne w wielkosciach i układzie przegródek.
      • patatajowa Re: Lunchówka a la Skip Hop 19.10.16, 21:11
        tutaj wiele ciekawych propozycji które nie sprostały moim wymaganiom wink
        forum.gazeta.pl/forum/w,583,162290633,162290633,sniadaniowki_z_tchibo.html#p162362417
    • eesti_2005 Re: Lunchówka a la Skip Hop 19.10.16, 21:09
      Nie mogę odpisać, bo wykrywa spam po wpisaniu nazwy pojemnika Sistemy...
      • smoczy_plomien Re: Lunchówka a la Skip Hop 19.10.16, 21:13
        Przeglądałam Sistemy, ale nie znalazłam takiego. Były albo za wysokie, albo pojemniczek był okrągły i "latający" w środku. Poszukam jeszcze raz, ale jakby ktoś poratował linkiem lub nazwą, będę bardzo wdzięczna!
        • eesti_2005 Re: Lunchówka a la Skip Hop 20.10.16, 00:00
          Mi chodzi o S n a c k A t t a c k D u o (ciągle wykrywa spam po wpisaniu nazwy lub zalinkowaniu...). Tylko ma niewyjmowalne pojemniczki.
          • smoczy_plomien Re: Lunchówka a la Skip Hop 20.10.16, 09:14
            Dzięki smile Niestety pojemnik musi być wyjmowany, bo może służyć na sałatkę, a tego wolę raczej nie wrzucać do mikrofali smile

Najbliżej są Tupperware z wątku Patatajowej, ale sądząc po opisie, raczej nie są zbyt szczelne, a małe pojemniczki nie są unieruchomione w środku.
            • dwellajna Re: Lunchówka a la Skip Hop 20.10.16, 10:51
              www.bonami.pl/p/pojemnik-na-lunch-box-apetit-bialy-zielony?mtmi=&gclid=CjwKEAjw1qHABRDU9qaXs4rtiS0SJADNzJis9mi2rECdDUOIqsS-meHEB5eGRZlsHPZT8JdCXfHMVxoCpI7w_wcB
              Fajny jest, szczelny, fajnie sie z niego je.
              • smoczy_plomien Re: Lunchówka a la Skip Hop 20.10.16, 11:31
                Fajny, mocny kandydat smile Gdyby wewnętrzny zamykany pojemnik był większy, a cena niższa [potrzebuję ze 3 sztuki], to brałabym od razu. Poczekam jeszcze na inne propozycje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka