scarlett74 11.12.16, 14:04 Ma któraś to cudo, dzieć Gwiazdora męczy...Na reklamach prace są całkiem ,całkiem, ale na filmiku o zabawkach kobita nawet prostej bryły nie umiała zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave-55 Re: długopis3D 11.12.16, 14:36 Ja też się dołączam do pytania, dziecię męczy żeby pod choinkę kupić a ja nie wiem który lepszy czy ten ładowany czy z kablem na stałę. Kilka osób przymierzało się do zakupu może już ktoś testował... Odpowiedz Link Zgłoś
dulcysia00 Re: długopis3D 11.12.16, 22:44 U nas też był szał i prośby,ale właśnie po obejrzeniu tej "kobity" odpuściliśmy, w zamian kupiliśmy fabrykę 3d magic,podpatrzoną u znajomych,całkiem sprawnie radziła sobie z tym 4 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_szczurki Re: długopis3D 11.12.16, 23:43 Testowalysmy u znajomych. 6-latka sobie nie radziła, ja sama też miałam problem. Najgorsze jest chyba to przyciskanie, jak dla m nie słaba kontrola kreski. A jak ten zestaw 3d magic? Odpowiedz Link Zgłoś
dulcysia00 Re: długopis3D 12.12.16, 00:01 Nasz zestaw czeka na wigilię, ale jak pisałam wyżej widziałam u znajomych, 4 latka radziła sobie świetnie,tubka z żelem jest mała ( to minus i plus, w małej rączce leży dobrze, minus zawartość jest mała,a dodatkowe żele taniochą nie są ),płynnie wszystko szło, z lampy wychodzi już całkiem zastygnięte,można łączyć z innymi elementami. Odpowiedz Link Zgłoś
ave-55 Re: długopis3D 12.12.16, 08:12 a pamiętasz który testowałyście? chyba są tez takie modele ze raz wystarczy wcisnąć i leci już cały czas Odpowiedz Link Zgłoś