Dodaj do ulubionych

Mikrofon !!!! Pomocy!!!

18.12.16, 21:00
Córka poprosiła Mikołaja o mikrofon ale... córka nie posiada komputera, ma za to miniwieżę (ma usb i blutetooth) ale nie ma wejścia na mikrofon. Córka ma również tablet.
Czy mozna kupic jakiś mikrofon, który działa z tabletem ? A jeśli nie to co kupić żeby dziecko mogło się bawic w karaoke? Zestaw typu owermax dla dzieci odpadają bo córka ma już taki i to już duza dziewczyna więc przydałoby się coś poważniejszego.
Obserwuj wątek
    • makoja Re: Mikrofon !!!! Pomocy!!! 18.12.16, 21:23
      Kilka dni temu przerabiałam ten temat i też nie chciałam zabawki, dzwoniłam do sklepu muzycznego i tam dowiedziałam się że najlepszy byłby mikrofon dynamiczny z wejściem usb, ale do kwoty 150 pan nie był mi w stanie nic zaoferować. Na razie temat odpuściłam - planuję zakup na urodziny w lutym ale chyba jednak zestaw selgros24.pl/Sprzet-RTV/Audio/Systemy-muzyczne/MANTA/MANTA-KARAOKE-SPEAKER-BOX-SPK5004-OGRE-pp104693.html choć muszę to zobaczyć na żywo i posłuchać dźwięku
      Najlepiej zadzwoń do sklepu muzycznego i dopytaj, a wcześniej sprawdź w instrukcji wieży jak podłączyć mikrofon ( podobno nie w każdym modelu przez usb działa)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka