anulka-am 02.01.17, 15:36 W przedszkolu mojego syna w tym roku tematem przewodnim balu ma być bajka "Kraina Lodu". Podpowiedzcie mi proszę jakieś pomysły na strój dla chłopca z tej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia.w Re: Bal Kraina Lodu 02.01.17, 16:48 megastroje.pl/p/kostium-dzieciecy-balwanek-olaf-kraina-lodu/ www.partybox.pl/prod_38012_kostium-dzieciecy-olaf-2-3-lata sarfinger.pinger.pl/m/22962998 Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: Bal Kraina Lodu 02.01.17, 16:58 Wszystko zależy od interpretacji - moim zdaniem za kogokolwiek chce - każdy może przyjść w odwiedziny do bohaterów krainy lodów, Jak wybierzesz olafa - to pewnie będzie jednym z kilku. Jak córka chodziła do przedszkola to bale nazywały się np. U Śnieżki - dekoracja była z bajki, a dzieci przebierały się jak chciały - no oczywiście Snieżek było najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Bal Kraina Lodu 02.01.17, 17:06 U nas dokładnie taki sam bal będzie w przedszkolu u syna. Nie wiem czy będę kombinować ze specjalnym strojem, jeszcze to przemyślę. W sumie dość łatwo chyba jest przebrać dziecko za renifera Svena. Takie rogi można niedrogo kupić, a strój można skompletować z tego, co dziecko już ma. Odpowiedz Link Zgłoś