Dodaj do ulubionych

Prezent dla 5 latki

03.02.17, 19:42
Szukam na prezent dla 5 letniej dziewczynki gry, ewentualnie książki czy jakiejś rozwijającej zabawki. Niestety, nie wiem, co dziecko interesuje, więc to musi być coś uniwersalnego. Proszę o wskazówkę....
Obserwuj wątek
    • mamusia_fasolki Re: Prezent dla 5 latki 03.02.17, 19:56
      Magic jinn
    • kara_gitara Re: Prezent dla 5 latki 03.02.17, 20:39
      Moja pięciolatka uwielbia wszelkie Aquabeads i Bunchems oraz gry takie jak: Pędzące żółwie, osiołek, Poznaję Europę.
      Z książek niezmiennie serie: Magiczne drzewo, Mikołajki czy Tarapaty Tappiego. Oprócz tego opaski, bransoletki, błyszczyki etc.
    • ania.n-82 Re: Prezent dla 5 latki 03.02.17, 22:12
      W jakim zakresie cenowym?

Z gier polecam dobble - mój pięciolatek bardzo lubi, z koleżankami grał i też im się podobało. smile
      • niektorymodbija Re: Prezent dla 5 latki 03.02.17, 22:19
        Popieram dobble. Albo monopoly junior. Z innych dziedzin: klocki plusplus, zestawy do szycia z filcu (takie z plastikowymi igielkami). I faktycznie wszelkie blyskotki czy "kosmetyki".
        • k_linka Re: Prezent dla 5 latki 04.02.17, 01:30
          Dobble, Lego Friends, ksiazki Neli, rozne zestawy kreatywne lub "naukowe"
          • joa33 Re: Prezent dla 5 latki 04.02.17, 11:32
            Dobble, Nela i ksiazki o Basi Z.Staneckiej. moja tez lubi bardzo zwierzaki Schleich szczegolnie konie i pieski oraz wszelkie ksiazki do uzupelniania, kolorowania z zadaniami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka