iwonaw 12.02.17, 21:43 co warto kupić? widziałam duże wyprzedaże co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: united colours of benneton 12.02.17, 22:20 Głównie ubrania ale tez dodatki czy buty.Dobrze brać swój rozmiar żeby pasowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: united colours of benneton 12.02.17, 23:05 Generalnie wszystko oprócz t shirtów. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: united colours of benneton 13.02.17, 16:23 ludborka napisała: > Generalnie wszystko oprócz t shirtów. A ja właśnie głównie t-shirty Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: united colours of benneton 13.02.17, 09:37 Spodnie dresowe mają fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: united colours of benneton 13.02.17, 09:48 Różne rzeczy w ładnych kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: united colours of benneton 13.02.17, 10:00 o własnie, o tych ładnych kolorach zapomniałam napisac- bywają piękne Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: united colours of benneton 14.02.17, 00:07 Ale przytomnie wspomnialas o odpowiednim rozmiarze, to przeciez takze bardzo celne spostrzezenie. Nie ma to jak forum, zawsze cos doradzi! Odpowiedz Link Zgłoś
drimgerl Re: united colours of benneton 13.02.17, 12:54 a jak jest u nich ze zwrotami? Sa darmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: united colours of benneton 13.02.17, 15:01 to zalezy gdzie te zjednoczone kolory kupujesz. jesli na zalando to sa darmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: united colours of benneton 13.02.17, 15:29 No i sklepie są też darmowe, przynajmniej mi nie kazali nic płacić jak coś zwracałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: united colours of benneton 13.02.17, 16:07 chyba że na bilet na dojazd do sklepu ja obkupiłam chłopaków na zalando. Bluzki z krótkim i długim rękawkiem, bluzy no i dresy. Tylko jedna kiedyś była beznadziejnie cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: united colours of benneton 14.02.17, 09:56 Kupujemy tam przede wszystkim kurtki przejściowe (lekkie puchowki) i kolorowe spodnie - moi chłopcy je uwielbiają T-shirty też są fajne, ale ich jakość jest bardzo nierówna: jedne po kilkunastu praniach nadal wyglądają prawie jak nowe, a inne już po pierwszym nadają się do kosza. Teraz na Zalando kupiłam jeszcze bluzy, za krótko je użytkujemy, aby miarodajnie je ocenić, na razie są ok. Odpowiedz Link Zgłoś