lynette.scavo 17.04.17, 12:01 Używam teraz jakiś z Kauflandu ale nie do końca jestem zadowolona z efektu. Dobry był Domol ale w Rossmannie już go nie ma. Jaki kupujecie proszek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
botka2 Re: proszek do zmywarki 17.04.17, 21:28 Ja też używam tego z Kauflandu i nie mam zastrzeżeń do efektów mycia. Coraz trudniej dostać proszek do zmywarki, niestety, choć moim zdaniem w porównaniu z tabletkami ma same zalety - łatwiej się rozpuszcza, łatwiej go dozować, można nasypać tylko połowę pojemnika przy krótkim programie, jest o wiele tańszy... Odpowiedz Link Zgłoś
lynette.scavo Re: proszek do zmywarki 17.04.17, 22:32 Wydaję mi się, że Domol lepiej rozpuszczał osad z herbaty w kubkach. Ja też wolę proszek, jeśli nie znajdę innego lepszego to zostanę przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: proszek do zmywarki 19.04.17, 20:38 Ja używam teraz proszku Ludwik i jestem zadowolona, dobrze domywa. Kupuję też finish, bo najłatwiej go dostać. Rzeczywiście, coraz trudniej kupić proszek, wszędzie tylko tabsy- super, ultra, all in one, a zgadzam się, z przedmówczyniami, że proszek to najlepsza opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: proszek do zmywarki 22.04.17, 09:42 Ja używam czasem tego z kauflandu do bardzo krótkich myć. Z Ludwika kupiłam tabletki i nigdy więcej! Takiego syfu niedomytego, jak po nich, w życiu nie spotkałam ... Odpowiedz Link Zgłoś