Dodaj do ulubionych

Zara Silesia likwidacja

25.04.17, 09:40
Koleżanka pracuje w Silesi w Zarze, cała załoga dostała wypowiedzenie, pod koniec maja sklep się zwija i razem z nim jeszcze LC Waikiki i Bershka.
Obserwuj wątek
    • 3fanta Re: Zara Silesia likwidacja 25.04.17, 15:40
      Dopiero rok i już się zwija?Widać się nie kalkuluje.Małe obroty czynsze horrendalne.Ale niestety widzę,że dużo sklepów się zwija.Większość ludzi nie kupuje tylko ogląda
    • haus.frau Re: Zara Silesia likwidacja 25.04.17, 16:31
      Dziwne, bo przecież dopiero zrobili remont całego sklepu (jakiś czas temu był zamknięty), a ile razy tam jestem, zawsze są ludzie... Ale może to dlatego, że bywam głównie na wyprzedażach big_grin
      • sinceramente Re: Zara Silesia likwidacja 25.04.17, 18:05
        W Silesii już od jakiegoś czasu widać trend na luksusowe marki. Wszystkie sklepy ze średniej półki stamtąd znikają i słyszałam, że nie jest to decyzja tych sklepów, tylko zarządu centrum, który po zakończeniu umowy winduje czynsz tak, aby zniechęcić do przedłużania najmu.
    • ciekawostka81 Re: Zara Silesia likwidacja 25.04.17, 17:05
      myślicie, że zrobią jakieś czyszczenie magazynów tak jak np.kappahl czy lindex robił jak się zwijał?
      • lumija Re: Zara Silesia likwidacja 07.05.17, 22:49
        Czy ktoś ma informację gdzie przenosi się LCwaikiki?
        • sinceramente Re: Zara Silesia likwidacja 08.05.17, 08:44
          Nie wiem, czy się przenosi. Myślałam, że to zupełna likwidacja. Byłam w ubiegłym tygodniu - działają do 15 maja.
          • lumija Re: Zara Silesia likwidacja 08.05.17, 11:20
            Taaa widziałam informacje przy kasie, przenoszą się napewno tylko oficjalnie nie podają jeszcze informacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka