Dodaj do ulubionych

Playmobil klocki - uszkodzony element

12.05.17, 19:30
Mam pytanie odnośnie klocków Playmobil: czy istnieje możliwość zamówienia pojedynczych elementów, które uległy zniszczeniu lub zgubiły się? Chodzi mi o element z aktualnie dostępnego w sprzedaży zestawu. Jeśli tak, to poproszę o informację gdzie i jak, ponieważ sama nic nie znalazłam sad
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: Playmobil klocki - uszkodzony element 12.05.17, 19:54
      Ja kiedyś pisałam do nich z pytaniem, czy mogę gdzieś dokupić kluczyk do zamku, bo nam się zgubił. A oni mi przysłali go za darmo. Nie pamiętam, na jakiego maila pisałam, ale na stronie Playmobila można się z nimi skontaktować poprzez formularz.
      • iwobula Re: Playmobil klocki - uszkodzony element 12.05.17, 22:43
        E-Mail: service@playmobil.pl

www.playmobil.pl

Przyślą zapewne taką informację, jak mi, kiedy szukałam:
        "Szanowna Pani
        serdecznie dziękujemy za Pani mail oraz zainteresowanie naszymi produktami.
        Z przyjemnością informuję, że artykuły z naszego asortymentu części zamiennych może Pani zamówić bezpośrednio u nas.
        Aby móc wysłać Pani mailem niezobowiązujący kosztorys z ceną tego artykułu oraz kosztami związanymi z przesyłką, bardzo proszę o przysłanie nam w mailu zwrotnym Pani adresu pocztowego jak również 8-cyfrowego numeru seryjnego tej części, który znajdzie Pani w instrukcji obsługi.
        Przy zamówieniach składanych z zagranicy, prosimy klientów o dokonanie przedpłaty jedną z następujących metod:
        - przez przelew
        - płatność kartą kredytową
        - przez PayPal
        Po otrzymaniu od Pani adresu, sporządzę kosztorys w polskiej walucie i prześlę dane bankowe.
        Jeśli zdecyduje się Pani na zamówienie, w następnym kroku poprosimy o dokonanie zapłaty.

Chętnie odpowiem na ev. dalsze pytania.
        Z serdecznymi pozdrowieniami

.....
        CRM-Export"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka