olenka_x 21.06.17, 12:40 Dziewczyny, mam w koszyku kilka rzeczy na kwotę 1500 zł. Z racji tego, że są to ostatnie sztuki chciałabym je sobie "przetrzymać" w tym koszyku do 28 czerwca (wypłata). Czy jest jakiś "myk" , aby to się udało?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kr.kr Re: Zalando - pytanie techniczne ;) 21.06.17, 12:47 To moze lepiej kuriera jakos przeciagnac? Zamowic, przelozyc dostawe potem? Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Zalando - pytanie techniczne ;) 21.06.17, 13:03 Wybrać opcję zapłaty przelewem zwykły i zapłacić jak będzie wypłata? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zalando - pytanie techniczne ;) 21.06.17, 13:05 Tak.calkiem legalny. Kupic i jako opcje zapłaty wybrac zwykły przelew. Pod warunkiem ze sie taka opcje ma udostepniona na koncie. Lub umówić sie z kurierem na późniejsze doręczenie za pobraniem- z "moim" kurierem tak się da. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Zalando - pytanie techniczne ;) 21.06.17, 13:40 teraz w fedexie idą na rękę, bo wysyłają od razu maila z informacją o planowanej wysyłce i mozna przełożyć date odbioru bez problemu, więc jak zamówisz za pobraniem to sobie paczka poczeka w magazynie Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_x Re: Zalando - pytanie techniczne ;) 21.06.17, 13:50 No to super, opcji zwykłego przelewu nie mam, więc zakombinuje z kurierem. Dzięki za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
noo_noo Re: Zalando - pytanie techniczne ;) 21.06.17, 15:34 jak masz za taką kwotę, to warto "zapolować" na kod. Ja kupiłam dwa dni temu na allegro za 29,90, ale przy większej kwocie zakupów opłaca się, tym bardziej, że wchodzi na przeceny i na wszystkie marki premium, które akurat mnie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_x Re: Zalando - pytanie techniczne ;) 21.06.17, 21:18 Nawet nie wiedziałam, że te kody można kupić na allegro, zaraz to sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
noo_noo Re: Zalando - pytanie techniczne ;) 21.06.17, 23:56 są jeszcze i to 7 zł tańsze niż ja płaciłam, w połączeniu z kartami z carefoura może wyjść niezły rabat Odpowiedz Link Zgłoś