Dodaj do ulubionych

Gofrownica Dezal

13.07.17, 08:08
Z ktora gruboscia kratki wybrac ta gofrownice i czy w ogole jeat godna kupienia? Moja stara juz ledwo zipie i pora na nastepczynie☺
Obserwuj wątek
    • mama.nygusa Re: Gofrownica Dezal 13.07.17, 11:04
      Mam dezal, nie wiem jaka gruboisc kratki, gofry wygladaja jak te kupne.
      Gofrownice bardzo polecam, mam jeszcze innej firmy, ale nie ma co porownywac.
      • only_amor Re: Gofrownica Dezal 13.07.17, 12:04
        Ok dzieki!
        • izi_7 Re: Gofrownica Dezal 13.07.17, 13:39
          Też mam Dezal z jakąś standardową grubością kratki (wyglądają analogicznie jak kupowane 'na mieście') i potwierdzam - dobry sprzęt, gofry pyszne.
          • only_amor Re: Gofrownica Dezal 13.07.17, 18:55
            Ok dzieki za podpowiedz
    • kr.kr Re: Gofrownica Dezal 13.07.17, 14:39
      A ja mam z drobniejsza kratka. Kupujac nie wiedzialam nawet, ze jest wybor - gdybym wiedziala, wzielabym te wieksza...
      • only_amor Re: Gofrownica Dezal 13.07.17, 18:57
        Po zrobieniu przegladu na all dowiedzialam sie tez o tym wczesniej myslalam ze jest tylko jedna standardowa
    • verika Re: Gofrownica Dezal 13.07.17, 15:06
      Ta z większą kratką smile
      • only_amor Re: Gofrownica Dezal 13.07.17, 18:58
        Dobrze dzieki!
        • bo1515 Re: Gofrownica Dezal 11.01.19, 12:51
          Witam. Chcę zakupić gofrownice DEZAL z grubą kratką. Pomóżcie - gdzie znajdę dobrą cenowo. Oglądałam już jakis czas temu, ale kasy brak, teraz chcę kupić, ale ceny poszybowały wysoko i te w miarę niższe są tylko z drobną kratką na allegro. Moze ktoś ostatnio kupował i da namiary gdzie warto kupić? Chcę kupić dzieciom na ferie, nie stac nas na wyjazdy w tym roku dużo grubych wydatków, korzystamy z miejskich atrakcji w ferie i fajnie byłoby urozmaicić czas czasem domowymi goframi z owocami. Niedługo też będziemy organizować urodzinki dzieciom w domu to też byłoby fajnie upiec gofry małym gościom.
    • saszanasza Re: Gofrownica Dezal 12.01.19, 13:32
      Ja mam dezala o kratce 4x6 więc chyba „grubszą”. O ile na etapie kupowania byl to czysty strzał, tak z perspektywy czasu uwazam, ze grubą kratkę latwiej jest doczyścić, bo przestrzenie miedzy tymi kwadracikami sa jednak większe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka