Dodaj do ulubionych

IKEA BESTA

24.07.17, 11:58
Witam poszukuję mebli dla dzieci ale wszystko co oglądam tak liche, że szkoda gadać...
Wpadła mi w oko Besta /wydaje mi się super solidna ale fronty trochę za poważne dla dzieciaków chciałam białe z małymi dodatkami/- ale widzę że niektórzy mają przerobione - jak to zrobić podpowiedzcie ... mam na myśli coś takiego:
- stylowi.pl/10197806
- fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3025493,3,3,4092,ikea-besta-with-tv.html

Macie inne mebelki godne polecenia szukam białych ...
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: IKEA BESTA 24.07.17, 16:58
      hmm,z tą super solidnośćią to przesada wink
      fronty nie są przerobione- to po prostu szklane fronty besta które w komplecie mają płytę pilśniową. na płytę dajesz kawałek tkaniny,tapety, zdjęcia, gazety potemmocujesz takimi plastikowymi zaczepami do szkła i włala smile
      tylko obawiam sie ze w ikeajuz nie mają frontów szklanych, chciałam dokupic sobie do jednej szafki i niestety....
      • majk-anet BESTA 24.07.17, 17:31
        Meble z Besty fajne. Ale sprawdż też sobie meble Vox.
      • fredy58 Re: IKEA BESTA 25.07.17, 09:19
        dziękuję smile)
    • ulululu77 Re: IKEA BESTA 28.07.17, 22:38
      Besta sprzed kilku lat a obecna się różni. Niedawno przy przeprowadzce zdziwiłam się, że stara Besta jest ciężka jak diabli, a nowa jakaś taka lekka smile Obecna ma wypełnienie papierowe (zresztą jak wiele mebli Ikeowych), ta stara to zdaje się w całości płyta wiórowa czy mdf (aż tak się nie znam...), w wadze nawet samych półek zdecydowanie czuć różnicę, choć z wyglądu są niemal identyczne.
      My do starej Besty (parę lat temu) do pokoju córki robiliśmy kolorowe drzwiczki - w sklepie z płytami meblowymi zamówiłam dociętą na wymiar płytę z oklejeniem brzegów, montowaliśmy na zawiasy z Ikei.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka