Dodaj do ulubionych

tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobili...

16.11.17, 07:15
Od dzisiaj dla posiadaczy tchiboCard jest -30% i może się mylę, właściwie to mam taką nadzieję, ale chyba podnieśli ceny. Do wszystkich marek mi to pasuje, ale naiwnie zakładałam, źe to nie dotyczy tchibo.
Obserwuj wątek
    • little-15 Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 08:38
      u mnie w koszyku ceny się nie zmieniły, po północy zrobiłam zamówienie
      • silje78 Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 17:19
        jak zrobić zamówienie z rabatem? mam kartę tchibo, wrzucam do koszyka rzeczy w cenie regularnej i cena się nie zmienia.
        • kurt.wallander Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 23:24
          silje78 napisała:

> jak zrobić zamówienie z rabatem? mam kartę tchibo, wrzucam do koszyka rzeczy w
          > cenie regularnej i cena się nie zmienia.

jestes zalogowana?
          • silje78 Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 22:13
            Bylam, musialam sie wylogowac o zalogowac powtornie. Wtedy ceny sie zmienily.
            Co mnie zaskoczylo, zniknelo wiele rzeczy, ktore mialam upatrzone. W tym dwie z koszyka. Nie chodzi o brak rozmiarow czy opis wyprzedane. Po prostu ich nie ma na stronie.
    • kanna Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 09:40
      U mnie ceny się nie zmieniły, miałam odłożone rzeczy w koszyku.

I bonusik - na obniżkę (większość rzeczy) - 30 % też wchodzi smile
      • ave-55 Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 10:14
        ale chyba nie nalicza 30% od obniżonych cen tylko od ceny pierwotnej
        • els.ol Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 22:23
          Wczoraj naliczalo.
    • agnieszka_mmm Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 10:03
      To jest tylko na ubrania?
    • mamakarolla Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 10:05
      Dziewczyny, podzieli się któraś nr karty na priv?
    • iwetta-78 Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 14:32
      Czy ktoś zna i poleca puzzle logiczne z Tchibo?
      • little-15 puzzle logiczne 16.11.17, 17:11

My mamy te wcześniejsze puzzle logiczne i jak za 25 zł to uważam, że warto.
        Są różne poziomy trudności, bez ograniczeń wiekowych, córka lepiej je układa niż my. Oczywiście tylko dla cierpliwych, szczególnie wtedy kiedy na koniec zostaje jeden element, który nigdzie nie pasuje wink))
        Fajne, poręczne opakowanie, łatwo zabrać na wyjazd.
        • ja_mamma Re: puzzle logiczne 16.11.17, 18:14
          Przed chwilą zapłaciłam za nie 17.49 zł
          • kina1 Re: puzzle logiczne 16.11.17, 18:43
            A co kupujecie? Niby kusi - 30%, ale nie widzę nic ciekawego
          • ulau Re: puzzle logiczne 17.11.17, 19:32
            Jeszcze wczoraj w koszyku bylo 17,49 ale zostawiłam zamowienie jeszcze do uzupelnienia i dziś juz bez 30% - 24,99. Odpuszczam.
            • faszyrka Re: puzzle logiczne 17.11.17, 20:25
              Niemożliwe. Dzisiaj i przez cały weekend też obowiązuje -30% z tym, że dla wszystkich, a nie tylko posiadaczy tchibocard, jak to było wczoraj. Może spróbuj wejść z innej przeglądarki albo wrzucić produkty jeszcze raz do koszyka?
              • iwetta-78 Re: puzzle logiczne 17.11.17, 20:45
                Rzeczywiście wczoraj na puzzle działała obniżka, dziś już nie. Wczoraj kupiłam, chciałam jeszcze dziś kupić drugie dla siostrzeńca i już 30% nie działa na nie.
    • olesia301 Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 14:36
      Jezu jaki tytuł posta.
      • faszyrka Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 16.11.17, 21:25
        Tytuł na miarę tragedii, którą rano przeżyłam tongue_out To zburzyło moje dotychczasowe wyobrażenie o firmie i podkopało moje zaufanie do niej wink
    • falcon_eye Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 11:18
      A mi nie chce się wierzyć, że kompletu majtek nie można zamówić z dostawą do sklepu bo "artykuły w koszyku przekraczają wymiary...". A majtki są jedyną pozycją w tym koszyku (i to w rozmiarze S big_grin). Opłata za przesyłkę wychodzi więcej niż oszczędność z tych 30%. Także dziękuję za taką promocję.
      • agnieszka_mmm Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 11:28
        Może przekraczają wymiary zaplecza w sklepie smile
        A z tchibocard wysyłka nie jest za darmo?
        • falcon_eye Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 16:20
          Ja nie znalazłam w zasadach wysyłek rozróżnienia na tchibocard i pozostałych śmiertelników. Mam tchibocard i próbując kupić te nieszczęsne majtki nalicza się rabat 30% ale możliwa jest tylko wysyłka kurierem za 12.50.
          • natbar Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 19:24
            pozyczcie nr karty, ładnie prosze smile
            • els.ol Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 20:59
              Nadal chcesz czy już masz?
              Jeśli potrzebujesz napisz na maila els.ol@gazeta.pl

(dostawa dla posiadaczy tchibocard jest bezpłatna - zeruj się po zalogowaniu)
          • faszyrka Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 20:26
            To dziwne. Mi zawsze liczy dostawę dopóki się nie zaloguję. Po zalogowaniu dostawa jest darmowa.
            • falcon_eye Re: tchibo - nie chce mi się wierzyć, że to zrobi 17.11.17, 22:43
              Macie rację. Zafiksowałam się na tym komunikacie o braku możliwości dostawy do sklepu i nie zauważyłam, że po zalogowaniu koszty przesyłki przestały być doliczane 😀 No to gacie jednak zamówione 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka