Dodaj do ulubionych

Reserved - Black Friday ?

23.11.17, 14:59
Jest jakiś kod rabatowy?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 17:16
      hehe zapomnij... chyba ze zrobią niespodzianke i dadzą darmową dostawe ???
      • marta.p-s Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 17:29
        Na ich FB jest informacja, że 20% taniej na wszystko.
        • alexalexa Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 17:51
          już jest działający kod Black20PL
          • alexalexa Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 17:56
            Black20PL
            • mojepierwszekroki Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 18:00
              Wyskakuje mi, ze kod niepoprawny
    • mojepierwszekroki Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 18:06
      Ten kod to WEEK20PL
      • mama.nygusa Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 18:46
        I przeconionych juz nie obejmuje.Pa pa reserved.Wogole nie ubolewam smile jest tyle miejsc gdzie za nieduze pieniadze mozna kupic ciuchy, wiec ta firma moze sie wypchac.
        • annasolecka Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 19:01
          właśnie kupiłam przeceniony szalik i rabat mi uznali
          • patatajowa Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 19:08
            mam w koszyku te dwa produkty. na zaden rabat sie nie naliczył. moze kros sprawdzi jak jest u was?
            www.reserved.com/pl/pl/rj004-90x/padded-gillet-with-hood
            www.reserved.com/pl/pl/rv998-09m/smiley-world-top
            • els.ol Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 19:17
              Nie odejmuje ani od bezrękawnika, ani od koszulki.
              Wrzuciłam buty z dziewczęcego i od nich odjęło.
              • manala Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 19:21
                Nie wszedł ani na portfel (nieprzeceniony) ani na spodnie przecenione.
              • patatajowa Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 20:02
                czyli dooopa i ja dziekuje za takie rabaty.
                podobaja mi sie rzeczy chłopiece dla syna ale sorry to nie jest taka jakosc zebym kupowała bez zniżek.....
                • mama.ryjka Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 20:39
                  mi chodzi na przecenę, kamizelka 55,99 bluzka 23,99
                  kod cyber20pl
                  • patatajowa Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 20:46
                    ten faktycznie wchodzi i obniża przecenione.https://emotikona.pl/emotikony/pic/50przytula.gif
                    • patatajowa Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 20:57
                      cofam usciski...
                      po dodaniu jeszcze kilku rzeczy do koszyka i przejsciu do kasy musiałam ponownie wpisac kod a wtedy niespodzianka:
                      "kod kuponu CYBER20PL jest niepoprawny". no to smieszni są...
                      • manala Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 21:04
                        Nie działa tongue_out
                      • els.ol Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 21:08
                        w mailu mam info, że działa w PIĄTEK czyli jest możliwość, że po prostu JESZCZE nie działa poprawnie, toż dzisiaj CZWARTEK tongue_out
                      • mama.ryjka Re: Reserved - Black Friday ? 23.11.17, 22:30
                        Mi działało koło 16 robiłam zakupy
                        • joagraba Re: Reserved - Black Friday ? 24.11.17, 13:11
                          Udało wam się zrobić zamówienie w Reserved? Ja robiłam wczoraj wieczorem zawisło na etapie płatności. Dziś na koncie że złożyłam zamówienie nie zapłaciłam za nie bo nie było takiej możliwości, ale mailem nie dostałam też żadnego potwierdzenia.
                          Dodzwonić się nie da, ciekawe co z tego wyniknie...
                          • ambree Re: Reserved - Black Friday ? 24.11.17, 13:57
                            Mnie się udało, ale to było z dwie godziny męki...nie polecam...
                            • aaga3 Re: Reserved - Black Friday ? 24.11.17, 18:05
                              bez problemu, ok 9.00 rano było
                              • indra2 Re: Reserved - Black Friday ? 24.11.17, 19:06
                                Mi sie tez nie udalo, na etapie platnosci mnie wyrzucilo i mam 2 zlozone zamowienia (dostalam potwierdzenia na maila) ale nieoplacone wiec nie wiem, pewnie zostana anulowane, bo oplacic sie ich juz chyba nie da.
                                • patatajowa Re: Reserved - Black Friday ? 24.11.17, 23:01
                                  szkoda czasu i nerwów, niw wchodzi kod....
                                  • indra2 Re: Reserved - Black Friday ? 24.11.17, 23:58
                                    Mi wchodzi na przecenione tylko co z tego jak sie nie da zaplacic i strona ciagle sie wiesza, porazka.
                                    • gleana Re: Reserved - Black Friday ? 25.11.17, 07:03
                                      Mam upatrzoną kurtkę chłopięcą, na próbę wchodził kod w koszyku. Jak u nich jest z wyprzedażą, jest na co liczyć czy jednak znów rzucą jakieś 20%?
                          • joagraba Re: Reserved - Black Friday ? 25.11.17, 07:20
                            W sumie dobrze wyszło bo zaoszczędziłam - w tym wiszącym zamówieniu jest prawie 500 zł, a że mąż był wczoraj w okolicy sklepu to jedyną rzecz, na której mi zależało kupił i zapłacił 136 zł wink.
                            • joagraba Re: Reserved - Black Friday ? 28.11.17, 18:54
                              Dostałam właśnie mailem kod rabatowy na 20% w ramach przeprosin za Black Friday wink.
                              • patatajowa Re: Reserved - Black Friday ? 28.11.17, 19:10
                                a nie podzielisz sie? jednorazowy jest? sfinalizowałas wtedy zamówienie czy nie udało sie?
                                • elfik100 Re: Reserved - Black Friday ? 29.11.17, 20:25
                                  Też dostałam na 20 %. Zamówienia nie zrealizowalam bo mi się nawet nie udało na swoje konto zalogować...
                              • lovisa10 Re: Reserved - Black Friday ? 28.11.17, 19:48
                                Ja też dostałam, jest jednorazowy😕
                                • eda_edab Re: Reserved - Black Friday ? 28.11.17, 19:53
                                  a może ktoś nie będzie korzystał i chciałby się podzielić kodem, bardzo chętnie przyjmę smile, dziękuję
                                • joagraba Re: Reserved - Black Friday ? 28.11.17, 20:06
                                  Lovisa10, tak dla pewności - mój kod ma 10 znaków, zaczyna się na o i kończy 9. Twój jest inny?
                                  • lovisa10 Re: Reserved - Black Friday ? 29.11.17, 19:40
                                    Tak, jest inny😕
                              • joagraba Re: Reserved - Black Friday ? 28.11.17, 20:04
                                Kod jednorazowy (i na taki wygląda), ważny do 22.12, w koszyku łączy się z przeceną.
                                W tytule coś o kuponie na -15%, ale w treści nic nie ma, może coś na FB wrzucą?

Tamto zamówienie anulowałam, i tak nie zdążyłam zapłacić.
    • tonik777 Re: Reserved - Black Friday ? 29.10.19, 16:19
      Wyciągać watek sprzed dwóch lat tylko po to, żeby zareklamować jakąś stronę? To nie lepiej było założyć nowy wpis z ogólną informacją za nie, że tylko Reserved? Tak w ogóle to ile płacą za takie wyciąganie wątków i nieudolne reklamy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka