renatas4 08.10.04, 15:18 Czy buty tej firmy z gore-texu są ciepłe? Oglądałam je wczoraj, są fajne, leciutkie, ale niestety bez ocieplenia. Czy macie doświadczenie w tym względzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franca1 Re: Ecco - Gore-Tex 08.10.04, 15:24 Hej, napisz proszę gdzie oglądałąś buciki. Ja właśnie poszukuję zimowych. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Re: Ecco - Gore-Tex 08.10.04, 15:48 Czesc, moje dzieci (2 i 5 lat) w ciagu roku maja po 2 pary butkow z gore-texem z Ecoo: 1) wysokie ale bez ocieplenia (do tej pory sznurowane, teraz kupilam nowy rozmiar na malego na rzepy) - do uzytku przez caly rok, sa fantastyczne. Na jesienne i wiosenne pluchy, na cieplejsza zime ze skarpeta, na chlodniejsze lato do biegania po mokrej trawie i po mokrym piachu na plazy w zimne dni majowe czy czerwcowe. Nic nie przemaka, a wygodniej niz w kaloszach. Oczywiscie do hasania po kaluzach mamy tez kaloszki 2) wysokie ocieplane z gore-texem jako typowo zimowe, sa tez dobre na wiosenne roztopy, nozka sie nie poci i nic nie przemaka. Ja bardzo polecam ich buty, sa duzo tansze niz Naturino z gore-texem, a sa wysmienite. Natomiast nie polecam wszelakich dei-texow i tym podobnych wynalazkow. Odpowiedz Link Zgłoś