Dodaj do ulubionych

Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna

23.07.18, 21:25
Dziewczyny pomocy bo poziom mojego w.urwienia sięgnął zenitu. Zrobiłam zwrot butów z Zalando zamowilam kuriera dwa dni kibluje w domu a ten $%#^>! dwa razy podaje ze mniej domu nie było. Wiem ze istnieje możliwość zwrotów w Żabce i teraz pytanie czy mogę ta paczkę przygotowana wziąć do Żabki i oddać bez wcześniejszego zapisywania tego aktu gdziekolwiek? Xhcialam zrobić to jeszcze raz przez Zalando ale tam już do tego zamówienia zwrot jest zrobiony i ma status ze zwrot jeszcze do nich nie dotarł. Czy nie zgłaszając nigdzie ze rezygnuje z usług gownianej firmy kurierskiej niosę paczkę do żabki i mi ja przyjmują bez żadnego ale czy jednak muszę wcześniej gdzies na stronie zgłosić ze oddaje jednak do Żabki?
Obserwuj wątek
    • smoczy_plomien Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 24.07.18, 00:09
      Sądzę, że musisz to zgłosić.
    • makoja Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 24.07.18, 08:41
      Zadzwoń do zalando chyba muszą wygenerować nową naklejkę. Normalnie oddając w żabce nic nie zgłaszasz, ale skoro wezwałaś kuriera po ten nr przesyłki to system w żabce może go nie przyjąć.
    • mea8 Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 24.07.18, 10:16
      Pisz do Zalando na fb, wszystko zalatwiaja od rękismile
      • kaka73 Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 24.07.18, 13:07
        U mnie było na odwrót, kurier zawsze ok, a zaniosłam raz do żabki i kurier nie pojawił się tam przez 10 dni, a jak się pojawił, to brak było informacji na temat paczki - nerwów trochę zżarłam , bo towar za prawie 600 zł - paczka jakby zaginęła w systemie ale po 14 dniach kasa wpłynęła na konto. Jak zwroty było Fedexem było zdecydowanie lepiej., Dhl to porażka.
        • beverlyja90210 Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 24.07.18, 23:02
          Gdyby ktoś szukał odpowiedzi na takie samo pytanie spieszę donieść ze nie musiałam nic dodatkowo wypełniać,zaniosłam przyjęli wydrukowali potwierdzenie i wsio. Super sprawa a DHL nigdy więcej
          • pakipsi Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 25.07.18, 14:07
            Ja zobaczyłam w systemie, gdzie mam najbliższy DHL Servispoint (Inmedio), zaniosłam, oddałam i po sprawie
            • a-e-p Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 25.07.18, 14:42
              Przestalam korzystac z kurierów Zalando. Odbieram i nadaje w najblizszei Żabce.
    • iberka Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 26.07.18, 14:47
      To samo j mnie, czyli DHL ma w d.......odbiór paczek
      • beverlyja90210 Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 26.07.18, 23:30
        Może oni maja taktykę żeby po mieszkaniach nie jeździć tylko raz do żabki podjechac odebrać i załatwione ?
        • iberka Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 27.07.18, 17:56
          Zrobiłam awanturę, bo to nie pierwszy raz.....i kurier dojechał do mnie w niespełna godzinę.
          Tak czy inaczej, DHL to dramat
    • iberka Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 26.07.18, 14:48
      Zwrot w żabce musiałam najpierw zgłosić na stronie DHL.
      Jedyne co zrobiło zalando, to odpisało żebym zamówiła kuriera ponownie......do skutku 😡😡😡😡😡😡😡
      • agnesta Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 26.07.18, 15:23
        Miałam dostać paczkę w poniedziałek. W niedzielę zrobiłam przekierowanie do Żabki. Do dziś (czwartek) paczki nie ma.
        • agnesta Re: Zwrot Zalando w Żabce,pomoc potrzebna 27.07.18, 10:06
          Jak się okazało zawaliła żabka. Paczka leży w żabce od poniedziałku ale nie wysłali do mnie powiadomienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka