Dodaj do ulubionych

Czy Geoxy przemakają?

23.08.18, 19:21
Ja primigowa, ale tym razem po raz pierwszy skusiłam się na geoxy na limango. Dziś przyszły. Męża zafascynowały dziurki w podeszwie, wyjął wkładkę, włożył do środka światełko, no i prześwieca wink Czy te buty nadają się na deszcz? Nie zamierzam używać ich jako kaloszy, ale czasem złapie niespodziewany deszcz i nie chciałabym, żeby od razu przemakały. Dadzą radę, czy odsyłać? Jakby co to ten model: www.limango.pl/shop/detail?prodid=6643666&cid=33774&page=4
Obserwuj wątek
    • natbar Re: Czy Geoxy przemakają? 23.08.18, 20:52
      nie przemakają smile
    • sagaa Re: Czy Geoxy przemakają? 23.08.18, 21:37
      Nie przemakają. Ulubione buty mojej córki - świetne do biegania, do chodzenia po szkole, na zajęcia sportowe (różne modele testowała, już od kilku lat). Ja dla siebie w tym roku kupiłam skórzane sandały Geox (na Limango smile ) i są genialne.
    • smoczy_plomien Re: Czy Geoxy przemakają? 23.08.18, 21:44
      Super, dzięki za uspokojenie smile
      • agnieszka_mmm Re: Czy Geoxy przemakają? 24.08.18, 09:29
        A ja mam inne doświadczenia. Mój mąż miał trekkingowe geoxy i je reklamował bo miał mokrą wkładkę, nie od spoconej stopy ale od podeszwy. Reklamacja została uznana.
        Kiedyś też kupowałam dzieciom Geoxy ale jedne też przemakały, córka miała kilka razy mokra stopę i też przyjęto reklamację z tego powodu.
    • kanna Re: Czy Geoxy przemakają? 24.08.18, 10:37
      Mi nie przemakają, ale jak chodziłam w sandałach po plaży, to pasek dostawał się tymi dziurkami między podeszwę a wkładkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka