Dodaj do ulubionych

Reklamacja butów CCC.

06.09.18, 22:08
Wiem, że było już kilka informacji, ale interesuje mnie jak sprawa wygląda obecnie. Mam do reklamacji 2 pary rozklejających się NB kupionych w promocji minus 50%. Chyba były robione specjalnie dla CCC tak jak torebki Wittchena dla Lidla. Noszone sporadycznie, wyglądają jak nowe, a niestety perfidnie się rozklejają w tych samych miejscach. Nigdy nic nie reklamowałam w CCC, bo też pierwszy raz kupiłam tam cokolwiek i jestem ciekawa czy przygotować się na batalię i rzecznika czy przyjmują reklamacje jak Zalando i Amazon, zwracając od razu kasę na podstawie zdjęcia.
Obserwuj wątek
    • pucaluta Re: Reklamacja butów CCC. 07.09.18, 09:59
      Ja sama tam niczego nie reklamowałam, ale przyjaciółki tak. Skutek średni - generalnie jest ciężko. Robią co mogą, żeby nie uznać a w ogóle to najpierw naprawiają a potem zwracają kasę. Nie ma porównania do innych sklepów, z ich doświadczeń to chyba najgorsze miejsce. Przygotuj się raczej na trudne rozmowy sad
    • afroddytta Re: Reklamacja butów CCC. 07.09.18, 10:28
      Ja reklamowalam na wiosne sztyblety Lasocki noszone ze 3 miesiace i sie przetarla podeszwa od spodu. Najpierw reklamacja w sklepie, gdzie oczywiscie odrzucili ale ta informacja przyszla mailem. Zadzwonilam na infolinie i pani powiedziala ze to byla ocena pracownika sklepu i moge droga mailowa odpowiedziec ze zycze sobie oceny rzeczoznawcy w siedzibie firmy (oni sami juz te buty wyslali do centrali). Tak zrobilam i po krótkim czasie dostalam info ze reklamacja przyjeta i mam sié zglosic po zwrot kasy do sklepu. Bylam pozytywnie zaskoczona, ale oboecalam sobie wiecej tam nie kupowac wink buty w cenie 179 zl to bylo nieporozumienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka