Dodaj do ulubionych

Prezent dla koniary

07.09.18, 21:12
Poszukuję prezentu dla dziewczynki lat 10 kochającej konie, jeżdżącej konno, ale własnego konia nie posiadającej. Znalazłam informację (google), że czaprak zawsze miłe widziany, a spersonalizowany tym bardziej. Czy to rzeczywiście dobry pomysł? Z jakiej firmy wybrać ten spersonalizowany? Jakie jeszcze propozycje prezentowe macie? Cena do 150 zł. Wiem, że wśtód Was są znawyczynie tematu, proszę o podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • iciako Re: Prezent dla koniary 08.09.18, 20:22
      U mojej marzenie to skrzynka że szczotkami i akcesoriami do czyszczenia konia.
      • marshi Re: Prezent dla koniary 09.09.18, 15:32
        Dziękuję za podpowiedź. A czy mogłabyś zalinkować coś wartego uwagi? Dziękuję.
        • iciako Re: Prezent dla koniary 10.09.18, 09:19
          ja koniarą nie jestem a moja córka tak
          Moja córka wróciła z obozu końskiego i tam widziała dziewczynki ze skrzynkami Fouganza
          Jednak w necie patrzyła i krytykowała zestawy z wyposażeniem i mówiła że wymienić trzeba "cośtam"
          ale to pewnie nieuniknione i na pewno najlepiej kupić samodzielnie wyposażenie itp
          ale wiesz jakikolwiek zestaw by dostała moja córa to byłaby pewnie szczęśliwa a potem stopniowo by dokonywała wymiany smile
          w ogóle sprzęt jeźdźca to chyba bardzo indywidualna sprawa i ktoś kto jeździ to wiele ma bo przy każdej okazji kupuje smile
          może popatrz na ciuchy -moją ucieszyłaby każda kamizelka, bryczesy, skarpeta itp
          w decathlonie widzę że dobre opinie ma ta torba ze sprzętem ale córki o nią nie pytałam
          www.decathlon.pl/torba-lamicell-szczotki-nieb-id_8327978.html
    • dwellajna Re: Prezent dla koniary 10.09.18, 10:11
      Czaprak jesli nie ma wlasnego konia nie ma sensu. Czaprak musi pasowac - do konia, do siodla, do okolicznosci.
    • the.ta Re: Prezent dla koniary 10.09.18, 10:32
      moja Młoda ma świra na punkcie koni i ostatnio zamówiłam jej fajny plakat tu- paperhorses.pl/sklep/ smile
      poza tym zawsze mile widziane skarpety jeździeckie, rękawiczki no i polówka, skrzynkę swoją tez ma, ale szczotki kupowane faktycznie osobno. Gadżety typu breloczki, bransoletki z końmi, pudełka na drobiazgi, teraz tego jest masa smile
    • slonko1335 Re: Prezent dla koniary 10.09.18, 10:35

Ja nie widzę sensu czapraka skoro nie ma swojego konia. W stajni gdzie jeździ córka każdy koń ma własne siodło, własny czaprak, własne ogłowie i własne szczotki. Nie można używać swoich.
      • babsee Re: Prezent dla koniary 10.09.18, 12:03
        O!czyli tak samo jak u nas. Własnie tak mnie dziwią te własne szczotki bo my już byliśmy w paru stajniach i nigdzie nie można bylo miec swoich szczotek ze względow higienicznych.
        Moją corke cieszy absolutnie WSZYSTKO- skarpet nigdy dosc, koszulki polo z Fouganzy, piorniki z koniem, figurki konia, pióro z koniem, recznik plazowy, koc, a ostatnio dostala zabytkowe chomąto i prawie sie poplakala z radosci...
    • dwellajna Re: Prezent dla koniary 10.09.18, 12:10
      Ja polecam końską serię Top Model czyli Miss Melody
      allegro.pl/miss-melody-8784-zest-kreatywny-z-naklejkami-konie-i7346998784.html
      nawet dla 10l fajne, bo naklejki i wszystko z dużą ilością szczegółów, zestawy kreatywne, szkicowniki
      • joa33 Re: Prezent dla koniary 10.09.18, 20:45
        Moje koniary lubia figurki Schleich
        • iciako Re: Prezent dla koniary 11.09.18, 08:00
          u nas też schleich pożądany
    • hoow Re: Prezent dla koniary 11.09.18, 12:54
      Fajna bluza np: koniomania.pl/sklep/7953-bluza-fp-patty-granatowa-140.html
      smaczki z jednorożcem smile koniomania.pl/smakolyki-i-pasze/7947-cukierki-smakolyki-likit-snaks-jablko-cynamon-500g.html
      albo koc koniomania.pl/rozne/7172-koc-polarowy-hkm-z-koniem-150x190.html
    • marshi Re: Prezent dla koniary 11.09.18, 16:14
      Dziewczyny, jak zawsze jesteście niezawodne. Dziękuję za wszystkie porady i sugestie prezentowe. Czaprak wykluczyłam. Zdecyduję się na skarpety i bluzę. Możliwe, że dołożymy zestaw kreatywny.
      Dzięki.
      • ivaz Re: Prezent dla koniary 11.09.18, 21:12
        W Kapp Ahl są takie bluzy www.kappahl.com/pl-pl/dziecko/swetry-kardigany/bluza/530022
        U nas również pożadane konie z schleicha i książki, ostatnio czyta serię Akademia Canterwood.
        • ivaz Re: Prezent dla koniary 11.09.18, 21:13
          to też by się nadało
          www.gandalf.com.pl/p/figurka-konia-do-malowania/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka