mikaaan 04.12.18, 09:29 Cześć. Czy rzecz kupioną w Zara Online można wymienić w sklepie stacjonarnym na inny rozmiar? Kupowałam na Black Friday, więc cena teraz jest zupełnie inna . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darla-d Re: Zara online - wymiana 04.12.18, 10:48 Mi powiedziano jak kupowałam ale stacjnarnie , że wymiana jest możliwa ale za dopłatą do pełnej ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-rzeszow Re: Zara online - wymiana 04.12.18, 14:31 Mozna. Slyszalam, ze w niektorych sklepach sie nie zgadzaja, ale wiele osob tak wymienialo. W mohito tez mozna wymienic (ale tylko stacjonarnie,bo jak w sklepie internetowym to tylko zwrot i nowy zakup) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-rzeszow Re: Zara online - wymiana 04.12.18, 14:35 Aaa mozna tez wymienic przez sklep online, ale tylko przy playnosci karta. O ile rozmiar jest dostepny Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zara online - wymiana 04.12.18, 14:56 No dobra ale za jaka cenę? Pierwotnego zakupu czy aktualną? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Zara online - wymiana 04.12.18, 20:06 Odbywa się to bezgotówkowo. Zrobiłam symulację. Buty z BF kupione za 70zł (teraz 140) mogę wymienić na inny dostępny rozmiar. Wtedy oni przysyłają nowy rozmiar (bezpłatnie, niezależnie od ceny produktu), a kurier zabiera produkt z niewłaściwym rozmiarem (lub zwracasz w inny sposób np. w sklepie, masz na to bodajże 14 dni) Generalnie, jeśli jest dostępny rozmiar, można wymienić po cenie z BF (tylko warunkiem jest zapłata za zamówienie z kartą) Odpowiedz Link Zgłoś
eowen Re: Zara online - wymiana 07.12.18, 23:01 Dostałam odpowiedź z BOKa, że tak, ale u mnie jest trochę inna sytuacja, bo otrzymałam inny rozmiar niż zamawiany. Reklamować mogę, ale wtedy w grę wchodzi tylko zwrot, natomiast jedynie w sklepie mogą mi wymienić na właściwy rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś