Dodaj do ulubionych

lol suprise dla 3 latki

17.12.18, 11:01
Moja 3 latka chce lol. Pewnie dlatego, ze jej starsza siostra chce. Starsza nie daje jej zwykle tego lol. Rodzina teraz mnie pyta o prezent dla niej i nie mam pomyslu poza ta lol. Wiadomo ma pelno zabawek, ale sama nie wiem czy nowa lalka sprawi tyle radosci co lol. Czy ktos zna 3 latke bawiaca sie lol? Przeciez bedzie pewnie miala problem z rozpakowaniem.
Obserwuj wątek
    • smoczy_plomien Re: lol suprise dla 3 latki 17.12.18, 12:02
      Też mam 2 dziewczyny w różnym wieku, więc rozumiem wagę problemu. Dlatego żeby je pogodzić, nie kupiłabym tego brzydactwa żadnej z nich.
      • dwellajna Re: lol suprise dla 3 latki 17.12.18, 12:11
        A ja bym nie karała starszej, za to, że ma młodszą siostrę smile
        Moja starsza pozwala młodszej (2l 8 miesiecy) bawic sie swoimi lol, mlodsza bawi sie sprawnie, nie umie zalozyc niektorych ubranek, ale z zabawy ze zmienianiem koloru itd ma sporo radosci.
      • dwellajna Re: lol suprise dla 3 latki 17.12.18, 12:20
        W ogóle przyznam, że fascynuje mnie podejście "żeby je pogodzić, nie kupiłabym tego brzydactwa żadnej z nich". Naprawde to ma pogodzić dzieci? Ze żadna nie dostanie? Młodsza, bo za mała, a starsza, bo ma młodszą siostrę, a tak w ogóle to jest brzydkie i dziewczynki powinny mieć lepszy gust?
        Jeżeli coś by miało "pogodzić" dzieci, to właśnie kupienie im obydwu lol, potraktowanie młodszej poważnie; starszą z kolei zmotywuje to do dzielenia sie z mlodsza, skoro mlodsza bedzie w posiadaniu laleczek, których ona nie ma, dobra lekcja wzajemności.
        • smoczy_plomien Re: lol suprise dla 3 latki 17.12.18, 14:55
          Widzę, że mój post nie spotkał się ze zrozumieniem. Jak to mawia moja 4,5-latka: żaaarciiiik!
          • san_vito Re: lol suprise dla 3 latki 19.12.18, 14:18
            Podejrzewam, ze nie widzialas dziecka bawiacego sie oryginalna lol. Do lol mialam bardzo zle podjescie. Ze to drogi badziew. Kupilam corce na dzien dziecka. Radosc ogromna. Zmiana kolorow reakcja na wode ciepl zimno. reakcja na lód. Reakcja na gorace dni. Teraz stwierdzam, ze ta zabawka jest super. Co mnie wstrzymuje w zakupie, to fakt, ze jest to drogie ze względu na modę.
            • beverlyja90210 Re: lol suprise dla 3 latki 21.12.18, 00:22
              Ja tez uważam ze to szajs ale moja pod choinka znajdzie LOL biggersurprise tonjesden dzień w roku gdzie można spełniać dziecięce marzenia
    • ewolajda88 Re: lol suprise dla 3 latki 21.12.18, 18:39
      Nie doceniasz trzylatek. Spokojnie, da sobie radę, a jak nie to jej pomozecie. Ja bym kupila. A faktycznie moze dziewczynki zaczna bawic sie razem? Moja ma kilka i ja mialam frajde razem z nia, gdy rozpakowywala kolejne elementy, wiec radosc bedzie na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka