scarlett74 02.01.19, 09:07 ...dostał wasz dzieć na Gwiazdkę? Pięknie proszę o wrażenia, czy wart swojej ceny .pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_mmm Re: tor gravitax... 02.01.19, 09:12 dostały nie moje dzieci ale dzieci z rodziny. Widziałam, że zabawa przednia ale gdy sama do tego siadłam to wydało mi się takie wiotkie, słabe jakościowo. Cały czas się coś psuło, wywracało. I najpierw pomyślałam, że świetna rzecz, bo naprawdę pomysł ekstra moim zdaniem, ale wykonanie takie sobie, mocno takie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: tor gravitax... 02.01.19, 11:57 Moi chłopcy dostali, muszę przyznać że to jedyny prezent który póki co w użyciu jest codziennie. Dzieci zadowolone, ja sama też ułożyłam kilka razy i uważam że całkiem ok. Przed zakupem myślałam że tory są metalowe, niestety są plastikowe, ale wszystko dobrze się ze sobą łączy. Wymaga od dzieci myślenia - trzeba pokombinować żeby wszystko zadziałało, czyli odpowiednio zmniejszać wysokość, dostosowywać zakręty do prędkości kulki itp. Póki co jestem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: tor gravitax... 02.01.19, 14:24 A dostały podstawowe pudło+ew. jakieś dodatki. Sorry, że wypytuję ale, mam tu zawodnika, który męczy o ten tor... Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: tor gravitax... 02.01.19, 15:24 dostali po jednym podstawowym i po jednym dodatku - czyli mamy dwa zestawy podstawowe i dwa dodatki, pętlę i młot. Do takiej decyzji skłoniła mnie recenzja jakiegoś youtubera który testował zestaw gravitrax xxl, niedostępny na polskim rynku. Porownalam ten xxl z zestawem startowym jaki był u nas i ten xxl to dokładnie dwa razy zestaw startowy + dodatek młot i pętla. Jeśli mam byc szczera to chłopcy początkowo budowali każdy swój zestaw, ale szybko okazało się że części jest za mało. Jak połączyli siły to teraz powstają fajne konstrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś