Dodaj do ulubionych

Prezent dla dwulatki

21.02.19, 09:37
Witam,
Moja córka konczy za chwilkę dwa lata. Szukam inspiracji na prezent. Jak przeglądam blogi parentingowe i propozycje dla dwulatka to w zasadzie wszystko mamy (mam też 5 latka i w domu są i układanki i duplo i play doh i hulajnoga, jeździk, biegowka) córka ma lalkę i spacerowke ale się średnio się interesuje lalkami.
Czym się bawią Wasze córki? Moja najchętniej poduszkami, otwieraniem szuflad i wyciąganiem wszystkiego wink no, ale nie mogę jej nic nie kupić na urodziny a nie chce kupować na siłę byle czego.
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Prezent dla dwulatki 21.02.19, 13:02
      To może tablica manipulacyjna? Albo książeczka sensoryczna czy jak to się nazywa - taka szyta ze stronami z zadaniami, układankami, można zamówić takie ręcznie robione no na OLX itd.
      Sama mam podobny problem przy 4 dzueci i właśnie najmłodszej na 3 lata Saną zrobiłam taja książeczkę to hit był! Bawili się tez starsi bracia m, obecnie córka ponad 5 lat a i tak książkę wyciąga bo i kółko i krzyżyk tam jest, przewlekanki, koraliki, liczenie itd. Wersja książeczkowa się super sprawdzi w podróży.
    • afro.ninja Re: Prezent dla dwulatki 21.02.19, 16:35
      Mikrofon
    • san_vito Re: Prezent dla dwulatki 21.02.19, 17:13
      Komplet poscieli do wiekszego lozka z ulubionym bohaterem.
      Lalka co sika.
    • baskokvet Re: Prezent dla dwulatki 27.03.19, 08:46
      Może kuchenka i zabawki do gotowania? Albo sztuczne jedzenie, takie do krojenia na rzepy. Naczynia do zabawy.
      Gry jakieś-djeco ma świetne dla 2 latków.
    • catala Re: Prezent dla dwulatki 29.03.19, 09:34
      Walizeczka Trunky. U nas się sprawdza na każdy wyjazd (nawet 2 ulice dalej do babci) smile
    • 0krakus Re: Prezent dla dwulatki 31.03.19, 15:39
      Pierwsza książka z obrazkami.
    • marika737 Re: Prezent dla dwulatki 27.04.19, 17:48
      2-latce kupiłabym zabawkę edukacyjną np. Warzywa i Owoce Alexandra - trzeba dopasować puzzle z owocami i warzywami do obrazków pokazujących, jak rośnie roślina. Moja córeczka uwielbia się tak bawić i przy okazji uczy się, jak zdobywamy pożywienie.
    • disco-ball Re: Prezent dla dwulatki 29.04.19, 10:23
      Duplo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka