mamaigora1 22.10.04, 12:44 Nasz maluch strasznie rozkopuje sie w nocy i postanowilismy kupić mu śpiworek do spania, czy możecie jakis polecic i na co zwrócic uwage przy kupnie ? Jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1jagienka Re: Śpiworek 22.10.04, 12:53 bardzo chwaliłam sobie śpiworek. Ważne było, aby się mocno rozpinał. Czasami przez sen musiałam przebrać małego bo się np. spocił i nie chciałam za bardzo go szarpać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tusi Re: Śpiworek 22.10.04, 13:22 Ważne też żeby worek był dość szeroki, zeby dziecko mogło swobodnie kopac nóżkami Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Śpiworek 22.10.04, 13:30 My lubimy taki rozpinany z przodu na zamek od góry do dołu, a nie odwrotnie. No i nie z płócienka, ale z trykotu lub welurku (ocieplanego). Właśnie niedawno kupiłam świetny śpiworek na zimę z odpinanymi rękawkami z C&A - cudo (ale nie do dostania w Polsce). Urokliwe śpiworki mają w H&M (ceny 49,90-59,90). Odpowiedz Link Zgłoś
lucynax Re: Śpiworek 22.10.04, 22:18 Moja Julka śpi w śpiworku z Drewexu. Jest wygodny,obszerny, ocieplany. Wewnątrz ma milutką flanelkę no i można dobrać do kompletu z pozostałą pościelą. pozdrawiam Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Śpiworek 28.10.04, 08:42 I w końcu kupiłam drewexu (nienajgorszy). Igor spał dzisiaj pierwsza noc w tym sprzęcie i rano okazało sie, że śpiworek jest obsikany... (a Maluchowi nie przeciekały juz pieluchy w nocy od prawie miesiaca), cóż zrobić, śpiwór małemu widocznie nie leży... Ale jest i pozytyw, ostatnio bardzo sie rozkopywał i budził sie w nocy bo mu było zimno, a dzis nie obudził sie w nocy ani razu! Odpowiedz Link Zgłoś