Dodaj do ulubionych

Spodnie Top Secret jakość i rozmiary

14.04.20, 09:30
Szukam kolorowych spodni o fasonie jeansów i trafiłam na Top Secret. Ceny niewygórowane, ale nigdy tam nie kupowałam i nie mam żadnej wiedzy na temat jakości ani rozmiarów.
Zgodnie z tabelkami w rozmiarze 36 szerokość w biodrach to 84 cm, jak dla nastolatki.
Zamawiać dwóch rozmiarów nie chcę.
A może gdzie indziej szukać, tylko gdzie,?
Obserwuj wątek
    • ewik74 Re: Spodnie Top Secret jakość i rozmiary 14.04.20, 13:41
      Zamawiałam wielokrotnie rzeczy z TOP SECRET i powiem Ci, że nie ma reguły. Często rzeczy sa za duże niz podaje tabela czasem są OK. Mnie najbardziej pomagaja jednak opinie tych, którzy kupili już dana rzecz. Oczywiście nie zawsze są opinie, bo jak jest nowy produkt/kolekcja to zazwyczaj trzeba poczekać. Ja jednak często kupuję z przecen i te rzeczy już zazwyczaj są zaopiniowane. Zdarzało mi się też kupować coś w ciemno i tez bywało różnie. Co do jakości to mam wiele fajnych ciuchów od nich ale też mi się zdarzały przysłowiowe "szmaty" które od razu jednak zwracałam. Ogólnie ja jestem zadowolona z zakupów u nich. Jest możliwość zwrotu do sklepu bezpośrednio wtedy nie pokrywasz kosztów za wysyłkę (oczywiście jak się skończy ta kwarantanna i pootwierają sklepy).
      • joagraba Re: Spodnie Top Secret jakość i rozmiary 14.04.20, 14:18
        Dziękuję, właśnie czytając opinie doszłam do wniosku, że rozmiary to loteria - z tym że przy tej samej rzeczy jedni piszą - brać swój rozmiar, inni - mniejszy rozmiar, a jeszcze inni - większy rozmiar.
        • alfa36 Re: Spodnie Top Secret jakość i rozmiary 17.04.20, 21:33
          Według mnie mają zawyżone rozmiary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka