korzyna1 23.10.04, 20:29 Co dziś kupuje się bobasom jako prezent na chrzciny? Może zróbmy jakąś rozsądną listę pomysłów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga.krolikowska Re: chrzest i prezenty 24.10.04, 12:21 łyżeczka - podobno wróży że dziecko nie będzie nigdy głodne biblia, oczywiście medaliki, albumy na zdjęcia, oprawki do zdjęć, moja ola dostała też "smoczek na pierwszy ząbek" ze srebra wykonany Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: chrzest i prezenty 24.10.04, 15:02 Ze srebrnych "drobiazgow" fajne wydaja mi sie tez grzechotki, ale wizialam je tylko gdzies w necie - nie wiem, jak to wyglada na zywo. Moja corka (3mies) dostala tez ostatnio z okazji chrzcin duzy medalion ze srebra z dedykacja na odwrocie i taki jakby obrazek/plaskorzezbe ze srebra, rowniez z dedykacja. A poza tym zabawki odp. do wieku: Laura dostala mate Tiny Love ZOO i TL Swiat Odkryc Dla starszych dzieciaczkow moze byc jakis bujak, jezdzidlo, rowerek aga Odpowiedz Link Zgłoś
jaha_mama_magdy Re: chrzest i prezenty 24.10.04, 22:25 A moje dziecko oprocz juz wymienionych rzeczy dostalo 10g sztabke zlota. Uwazam ze bardzo oryginalnie, szczegolnie dla chlopca (co zrobic z lancuszkami?) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.krolikowska Re: chrzest i prezenty 25.10.04, 08:21 rzeczywiscie ciekawy pomysl)) przeciez dzieciaczki nie musza w sumie w przyszlosci lubic lancuszkow) Odpowiedz Link Zgłoś