oliwkap 25.10.04, 13:42 Pytam w imieniu kolezanki )) Który wózek lepszy dla malucha z grudnia 2004? Implast driver 4xl czy Teutonia Prymus 03 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Implast czy Teutonia? :) 27.10.04, 00:06 Ja bym wybrala teutonie (super wozki! Nr. 1 na niemieckim rynku). Nie wiem, jak wagowo, polecam to jeszcze porownac. Ja uwazam, ze brak mozliwosci zablokowania skretnej osi w implascie jest jego duuuza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_mama Re: Implast czy Teutonia? :) 27.10.04, 12:15 Mam wózek Teutonia i jestem z niego BARDZO zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap Re: Implast czy Teutonia? :) 27.10.04, 21:15 Koleżanka dzwoniła do producenta i on ją zapewniał, ze przednią oś mozna zablokować????? Pierwsze słysze. Wieie coś na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Implast czy Teutonia? :) 27.10.04, 21:24 Hej, to moze sie w implascie zorientowali, ze to blad wozka (a zmiana niedroga) i zmienili? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap Re: Implast czy Teutonia? :) 27.10.04, 22:03 Być moze Jutro Asia jeszcze raz do nich zadzwoni, zeby się upewnic ) Odpowiedz Link Zgłoś
nena5 Re: Implast czy Teutonia? :) 27.10.04, 12:39 Teutonia to mercedes wsrod wozkow. Jest najlepszym wozkiem na swiecie. Zdecydowanie TEUTONIA. Kolezanka bedzie zachwycona pozdrawiam nena Odpowiedz Link Zgłoś
magda_andrz Re: Implast czy Teutonia? :) 28.10.04, 19:01 ja mam implasta 3 kołowca i nie zamieniłabym na nic innego. jest czerwony jezdził po plazy miesci sie do samochodu i latwo rozkłada Odpowiedz Link Zgłoś