Dodaj do ulubionych

Ratunku-spacerówka+6m.dłuuugie dziecko (76cm)!!!

26.10.04, 13:28
Dostanę zaraz jakiegoś kręćka! Najpierw chciałam GRACO, ale spacerowe
koleżanki odradziły, bo się psuje!! Dodatkowo się okazało, że za mały (za
krótki i za wąski)! W końcu padło na Peg Perego Venezia lub Pliko. Teraz
czytam, że też nie koniecznie super, bo za małe kółka. Nie wiem już sama.
Wydając te 110 zł chciałabym mieć już dobry wózek. Pomóżcie e-mamy, bo
zwariuję. Potrzebny mi wózek łatwy w prowadzeniu z dużym obciążeniem dl 5,5
miesięcznego dziecka, czyli rozkładany na płasko. Musi być też dość ciepły,
bo zima się zbliża. Czekam na porady. Pozdrawiam serdecznie.

Mańdzia
Obserwuj wątek
    • mandzia Re: Ratunku-spacerówka+6m.dłuuugie dziecko (76cm) 26.10.04, 13:34
      oczywiście wydając 1100 zł nie 110 ...smile
    • ewitak25 Re: Ratunku-spacerówka+6m.dłuuugie dziecko (76cm) 26.10.04, 14:40
      Witam,

Mam peg Perego Venecia i mieszane uczucia co do tego wózka. Fajne jest to, że
      wszystkie koła się skręcają, mają hamulec, można swobodnie manewrować, rozkłada
      się na płasko i ma przekładaną rączkę, jest dosyć lekki, łatwo się składa i ma
      tackę na zabawki ale na polskie chodniki nie jest najlepszy. Gdybym miała
      kupować teraz, wybrałabym chyba coś na większych, gumowych kołach bo na małych
      ciężko jest wjechac na wyższy krawężnik. Bebecar ma chyba wózki na skrętnych,
      gumowych kołach. A Quinny podobno jest duży. Zobacz na wątku Hity i kity, bylo
      pare postów nt wózków. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru!
      E.
    • lapandora Peg Perego Atlantico!! 26.10.04, 15:35
      jesli mozesz wydac ponad 1000 zł kup ten wozek.
      Jedyna jego wada to, ze jest dosc spory po zlozeniu. Wiec miejsca w bagazniku
      auta zajmie sporo. W domu nie koniecznie, mozna trzymac zlozony. Jest plaski, i
      doskonale schowa sie w jakis rog smile Poza tym ma wszystko to, czego oczekujesz
      od wozka, a nawet wiecej smile
      • matmam Re: Peg Perego Atlantico!! 26.10.04, 17:48
        A ja polecam QUINNY FREESTYLE 3XL dla mnie rewelacja.Mam 6 miesięcznego synka
        który ma 78 cm. dł i też miałam problem.Wózków jest tyle na rynku że naprawde
        trudno się zdecydować ale padło własnie na ten.Spacerówka jest głęboka dziecko
        się tak fajnie w nią wtula.Dodatkowo zakupiłam do niego folie od deszczu
        (wygląda SUUPPEEER)i oczywiście śpiworek.Bardzo łatwo się go składa.Naprawde
        jest rewelacyjny.Mój pierwszy synek jeżdził Peg Perego i średnio go sobie
        chwale.Drugi na początku Bebe Confort i to był wogóle niewypał(sprzedałam przy
        pierwszej nadażającej się okazji) a z tego jestem naprawde BARDZO
        zadowolona.Polecam.
        • kinga.krolikowska Re: Peg Perego Atlantico!! 26.10.04, 21:42
          ja polecam peg perego pliko - ale na pewno nie jest to raczej wozek na zime -
          no chyba ze ze spiworkiem. i nie wiem jak sie go po sniegu prowadzi.
          moja kolezanka ma jakis bebe car, ale nie wiem jaki model (moge sie dowiedziec)
          i jest szalenie zadowolona. solidny i wytrzymalay. nawet chciala go ostatnio
          sprzedac, bo maly z niego wyrosl. chciala cos kolo 650 zl.
    • kasia25000 Re: Ratunku-spacerówka+6m.dłuuugie dziecko (76cm) 26.10.04, 18:26
      na stronie dystrybutora bebecar w Polsce(www.bebecar.pl) jest w mojej opinii
      niesłychanie ciekawa oferta końcówek kolekcji.Jest tam świetny wózek Raider ar+
      za 998 zł razem z torbą i parasolką. Na twoim miejscu nawet bym się nie
      zastanawiała.
      Ka
      • mamamona Re: Ratunku-spacerówka+6m.dłuuugie dziecko (76cm) 26.10.04, 18:58
        zdecydowanie PP Atlantico. przesadziłam Miłoszka jak skończył 3 miesiące, bo
        wyrósł z godnoli. i wciąż uważam ten wózek za trafiony w samo sedno - duża,
        wygodna dla dziecka spacerówka, oparcie rozkładane na płasko, lekki, składany
        książkowo. w cenie dają folię p.deszczową i osłonkę na nóżki.

pzdr
        M
    • mandzia Re: Ratunku-spacerówka+6m.dłuuugie dziecko (76cm) 27.10.04, 12:06
      Dziękuję ślicznie za porady! Mam ciężki orzech do zgryziernia. Ale coraz węższe
      pole manewru dziękiu Wam.
      Pozdrawiam wszystkie emamusie!!!

Mańdzia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka