grazynarosa 27.10.04, 20:10 Prosze o rade!!!byle szybko-bo che i musze kupic w najblizszych 2 dniach! poradzcie....jaki nawilzacz??? Grazka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka282 Re: Bionaire czy Boneco?????? 27.10.04, 22:10 Ja mam Bionaire . Model ktory kosztowal ok 350 zł., taki z tylko zimną mgiełką . Nie mam porównania z Boneco , ale z tego jestem zadowolona . spełnia swoją rolę , przy czym co ważne , nie zostawia "mokrego opadu " na podłodze z pary . Zanjomi kupili jakiś nawilżacz w nomi i muszą rozkładać folię a an to ręzcnik , bo wszystko zbiera im się na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Bionaire czy Boneco?????? 28.10.04, 13:52 Zdecydowanie nie Boneco.Mam taki, od roku stoi gdzieś w piwnicy.Paskudnie się czyści,w związku z tym po pewnym czasie stał się tylko rozsiewaczem bakterii a nie nawilżaczem.Paskudztwo. Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Bionaire czy Boneco?????? 28.10.04, 21:35 Nie rozmumiem, czemu paskudnie się czyści. Czyścić trzeba i to nie podlega wątpliwości, a każdy nawilżacz czyści się podobnie. Ja tam jestem zadowolona z Boneco. Mam ultradźwiuękowy. Odpowiedz Link Zgłoś