m.u.m.m.y 09.11.04, 14:28 MOże ktoś mógłby mi dostąpić kody z Pampersów, będę wdzięczna. KOntakt na priva. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.u.m.m.y przeczytaj 25.11.04, 11:18 Z tego co wiem, broszurek już nie rozsyłają, dlatego poproszę mamy, które nie zbierają kodów o odsapienie kilku. opłacę koszty znaczka. będę bardzo wdzięczna, ponieważ sama w tym czasie nie uzbieram tylu kodów. Odpowiedz Link Zgłoś
wooof Re: przeczytaj 25.11.04, 19:51 Mam 2 kody, chętnie je oddam napisz do mnie na priva Odpowiedz Link Zgłoś
sysysy Re: PROŚBA O KODY Z PAMPERSÓW 25.11.04, 23:52 ja tez zbieram i brakuje mi niewiele.moze mnie ktos poratuje? Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw11 Re: PROŚBA O KODY Z PAMPERSÓW 26.11.04, 21:02 Przepraszam a o co chodzi z tymi kodami? Chętnie odstąpię kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: beciaw11 - napisalam na priv. 26.11.04, 23:33 Ja też poproszę o info o co chodzi z kodami, też mogę odstapić. jkowalik@derby.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qotek1 Re: PROŚBA O KODY Z PAMPERSÓW 02.12.04, 23:49 o co chodzi z tymi kodami? mam kilka i sama chciałabym je wykorzystać Może ktoś mi napisze prosze! qotek@poczta.onet.pl będe niezmiernie wdzieęczna! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorata Re: PROŚBA O KODY Z PAMPERSÓW 03.12.04, 09:14 Cześć, też zbieram kody i choć używam tylko pampersów to i tak nie uda mi się uzbierać wszystkich kodów. Może mnie też mogłaby wspomóc mama, która nie ma broszurki? Aby dostać zabawkę za kody z pampersów trzeba mieć broszurkę. Niestety była ich limitowana ilość i już nie wysyłają. Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Re: PROŚBA O KODY Z PAMPERSÓW 03.12.04, 10:35 Ja otrzymałam broszurkę 1 grudnia, więc może jeszcze wysyłają, ale kodów nie zdążę uzbierać, więc jeśli któraś mama ma i nie potrzebuje, to będę wdzięczna. Mogą to być tylko kody z pampers activ - czyli tych nowych. Jak ktoś ma ochotę mnie wspomóc proszę o maila na skrzynkę gazetową lub: mki10@interia.pl Magda Odpowiedz Link Zgłoś