mpppm 18.10.10, 14:19 już za 10 dni, a ja nie mam zaproszenia? Co to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: Gitariada 18.10.10, 14:33 powiesisz ze dwa aparaciki na szyi, powiesz magiczne słowo "prasa" i może wejdziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Gitariada 19.10.10, 14:03 będziesz bardizej profesjonalnie wyglądał :) możesz próbowac z jednym nie powiem "a nie mówiłam" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Gitariada - co, gdzie, kiedy? 19.10.10, 14:49 Ale o co chodzi z tą gitariadą? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 19.10.10, 15:06 tak prawdę mówić o nic, taka luźna przepychanka Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 19.10.10, 15:07 www.mok.siedlce.pl/pdf/kalendarz.pdf zaproczenia w CKiS Tworzymy dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Gitariada i ... świetne zdjęcia 19.10.10, 15:23 Aha, zapowiedzi zdarzeń kulturalnych. Nic o biletach i zaproszeniach nie stoi. Zauważyłem jednak, że zdjęcia na stronie MOK są autorstwa naszego wspaniałego (Foto)Kronikarza. Chylę czoła i gratuluję. MOK postawił na dobrego konia. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada i ... świetne zdjęcia 19.10.10, 15:42 No tak. Tylko by temu koniowi do żłoba sypano! Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada i ... świetne zdjęcia 19.10.10, 15:54 mpppm napisał: > No tak. > Tylko by temu koniowi do żłoba sypano! inaczej zdechnie, a chudy strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 19.10.10, 15:44 nie wiem ale miło pogadać o czymś co nie jest polityką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
igsooon Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 19.10.10, 16:38 No cóż, MOK jest tylko w niewielkiej części organizatorem - wypożycza Podlasie. Gitariadę organizuje CKiS, a nigdzie nie było plakatów, ogłoszeń. Dziwne jest też to, że nikt nie słyszał o biletach, a biletów już nie ma, znajomy jest na liście rezerwowej ;) A ja jako wykonawca na tym "zacnym" koncercie również nie wiedziałam o biletach, bardzo źle, bo znajomi nie mogą tam być, chociaż bardzo chcieli. Nie mamy nawet żadnych zaproszeń dla siebie, które moglibyśmy rozdać znajomym. Powiem tylko tyle: CKiS się nie spisał, myślę, że MOK zorganizowałby to mniej chaotycznie i o wiele sprawniej. To chyba jest jakiś żart ... Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 19.10.10, 16:52 Rozmawiając kiedyś z MS o koncercie w Podlasiu miałem na myśli imprezę w MOK. Okazuje się że wierność to wierność. Wstęp płatny? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 19.10.10, 16:55 trzeba będzie jakiś podkop zrobić by wejść. Podobno Bramkarze z CKIS Tworzymy dla Ciebie mają 100% uszczelnienia bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
igsooon Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 19.10.10, 17:28 nie, wstęp jest darmowy, dlatego bilety tak szybko się rozeszły. Nie ma opcji, żeby ktokolwiek wszedł, bo zwrotów na pewno nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 20.10.10, 08:14 jak coś jest za darmo to na bank będize tego za mało zresztą siedlce się tak ukulturalniać chcą, że za kazdym razem jest za mało biletów przykałdy to grupa mocarta - zorganizowano dodatkowy występ, podobnie sprawa ma się z grudniowym klimakterium dodatkowe dwa przedstawienia Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 20.10.10, 08:37 Na Grupie Mozarta miał być jeden koncert, wyszły dwa i sale były w pełni zapełnione. Skoro jest zapotrzebowanie, to dlaczego te bilety są rozdawane bezpłatnie? Nawet opłata tych 5 zł by się chyba przydała. Tajemnicą poliszynela jest, że jak nie zna się kogoś w danym ośrodku kultury a zakład pracy nie dofinansuje biletów, to są marne szanse na wejście na tego typu koncerty lub przedstawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
igsooon Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 20.10.10, 19:42 w centrum powiedzieli, że jeśli zbierze się grupa co najmniej 200 osób, będzie zorganizowany drugi koncert, dla spóźnialskich, zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 29.10.10, 12:14 i cisza, chyba tylko jeden koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 29.10.10, 23:13 nic mi na ten temat nie mówili, ani Jurek, ani Marek, ani Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
igsooon Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 31.10.10, 09:46 ale jest sporo ludzi i koncert się odbędzie, tylko nie znany jest dokładny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Gitariada - co, gdzie, kiedy? 31.10.10, 13:02 www.markopm.za.pl/gitariada_2010.htm Odpowiedz Link Zgłoś