bdo
04.11.23, 19:36
Przestrzegam przed robieniem jakichkolwiek zakupów na tej stronie internetowej MINUSTWOCARGO!!!!!!
Paczka szła 5 tygodni ale się nie dziwie bo przecież z Chin.
Spodnie uszyte chyba z resztek jakiejś plandeki, poprute, napisy naprasowane żelazkiem każdy w inna stronę i w ogóle otrzymałam nie te spodnie które zamówiłam 🙈
Następnego dnia pisze @ odnośnie zwrotu i tak już od 26.10.2023 (bo na stronie nawet nie ma adresu na jaki można byłoby je odesłać) próbuje się dowiedzieć jak mam je zwrócić?! Co im @ ze zwracam bo to jakaś szmata za ponad 300 zł a oni ze w warunkach jest ze nie zwracają jeżeli problem nie leży po ich stronie to ja im ze leży bo to nawet nie te które zamówiłam i znowu że w takim razie wyślą mi te które zamówiłam a poprzednie mogę zatrzymać w ramach pomyłki🙈🙈😭😭😭
Te same spodnie w takiej jakości można kupić na Allegro albo w centrum chińskim za 60 zł.
Przestrzegam naprawdę nie warto.
I co więcej jeżeli na stronie internetowej nie jest podany adres gdzie można nadać zwrot i nie są podane informacje odnośnie zwrotu pieniędzy Nie warto ryzykować i w ogóle kupować w takich sklepach, ja mam nauczkę was Przestrzegam