Dodaj do ulubionych

Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE???

17.11.04, 18:32
Jak w temacie, macie może emamay taka tablice , jak sie nią dzieci bawią?
widziałam na allegro i zastanawiam sie nad kupnem, a może wiecie gdzie w
Warszawie można obejżec na żywo?
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 17.11.04, 18:47
      Ja mam i moje dzieci 2 i 7 lat wyrywaja ja sobie nawzajem . Córka dostała ją
      rok temu na gwiazdkę , teraz skoro są juz w Polsce kupię też synkowi . Trwała ,
      niełatwo ją zniszczyc i nie brudzi rąk smile))( jak flamastry itp)
      Naprawdę polecam , taka niepozorna zabawka a wciąga , nawet mój mąż lubi sobie
      pomazać smile)
      • wmama1 Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 17.11.04, 22:50
        tablica wygląda super.Może któraś z Was wie gdzie oprócz allegro można ją kupić
        Pozdrawiam
        • kasia-j Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 17.11.04, 22:54
          Macie na myśli tę dla maluchów - grającą, czy tę dla starszych dzieciaczków
          z "długopisem"?
        • agnysek Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 18.11.04, 11:30
          nie wiem czy to to?

www.tanimarket.pl/_produkt.php?cPath=&products_id=3034
    • iberka jest w carrefour'ze 17.11.04, 22:54
      skoro jest w Krakowie to na pewno w Warszawie tezsmile.Nie widzialam na zywo ale
      jest w katalogu z zabawkami -prezentamismile
      Iza

p.s kosztuje 89 zl
      • iberka p.s 17.11.04, 22:54
        dopiero teraz spostrzeglam,ze tamta to nie fisher pricesad
      • wmama1 Re: jest w carrefour'ze 17.11.04, 22:58
        Dzięki pędzę do "swojego" Carrefoura.
        • iberka sprostowanie :-) 17.11.04, 23:36
          nie wiem czy przeczytalas wyzej ale ta wodna nie jest FP w carrefour'ze .Na
          allegro znalazlam FP "doodle pro" ta jest w carrefour'ze smile za 64 zl
          iza
    • chuda20 Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 19.11.04, 11:17
      Hej,
      ja kupiłam swojej 13 miesięcznej córce i wogóle się nie interesowała ta zabawką.

Próbowałam ją zainteresowac ale bez rezultatu.Jedyne co to kładła ją na
      łóżeczku na druga stronę i skakała po niej.
      Nie kupiłabym jej drugi raz.
      Pozdrawiam-Agata
      • leigh4 Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 19.11.04, 16:36
        Mój synek ma 10 i pół miesiąca, miesiąc temu kupiłam tę tablicę(też na allegro)
        i jesteśmy zadowoleni. Oczywiście ze stempelków mały jeszcze nie korzysta, ale
        ku mojemu zdziwieniu błyskawicznie nauczył się włączać muzyczkę i "ścierać"
        bolecem rysunki, które maluję ja. Ale sam też próbuje "mazać", tj. odbija na
        niej rączki i śmieje się, jak słyszy dźwięk, więc próbuje znowu i znowu...
        Myślę, że trochę na tę zabawkę dla niego za wcześnie teraz ale za jakiś czas
        będzie robił z niej jeszcze lepszy użytek.
        Z tego co wiem, tablica nie jest jeszcze w Polsce dostępna.
    • brzysialinka Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 19.11.04, 17:51
      Tu jest link do strony, gdzie można obejrzec tą tablice Fisher Price.
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35202365
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35236052
    • hratli Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 26.11.04, 08:55
      szukalam w kilku miejscach i nie wiedza nic o tej tablicy zelowej. wszedzie
      tylko mowia, o tym znikopisie. czy widzialyscie gdzies tablice zelowa oprocz
      allegro? jesli tak to ile ona kosztuje?
      • carminamama Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 26.11.04, 11:47
        Prwdopodobnie nigdzie w Polsce po za allegro nie mozna jej dostać, oficjalnie
        nie jest u nas w sprzedażysad Z ta tablica to wogóle jakaś szopka, bo ja ja
        próguje kupić i w Niemczech i tam jak mi odpisuja sklepy i sprzedawcy tez jej
        juz prawie nigdzie nie ma, a była przez chcwilę w takij super cenie 9,89
        euro....
        www.toysrus.de/index.php?mapid=1&produkt=184&details=1&PHPSESSID=cc37426615015044a2415d000d810bc7
        była bo już nie masad
        Na allegro jeden ze sprzedawców miał je w opcji kup teraz za 115zł, ale szybko
        sprzedał i wiecej mieć nie będzie, teraz sa albo uzywane albo licytowane do
        jakichś absurdalnych sum....podobno mają sie na allegro jeszcze pojawic po
        130zł, ech...to sobie wymyśliliśmy prezent na gwiazdkesmile

Jak ktos gdzies je namierzy, to prosze dajcie znać!smile)

• topol71 Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 27.11.04, 06:40
        Ostatnio bardzo interesowałem się tą tablicą w Polsce istotnie jest zupełnie
        niedostepna poza kupnem z drugiej ręki np. allegro, a propos większe
        zainteresowanie spowodowało, że na allegro używane tablice sprzedane zostały po
        absurdalnie wysokich cenach - sprzedający piszą bzdety o cenie 40 euro w
        rzeczywistości za 24-25 eurasy można tę tablicę kupić w sklepie na zachodzie.
        Jeszcze raz niestety potwierdza sie moja opinia, że na allegro niestety często
        się przepłaca (wczoraj sprzedano znikopis Fisher Price za osiencziesiąt ileś
        zł, a nwka w sklepie kosztuje 64 zł - Carffeour) Ok miałem pisać o tej żelowej
        tablicy - myślę że powinniscie zapoznać się z opiniami uzytkowników tj.
        rodziców dzieci które się tym bawią, znalazłem takie na amazon.com (wpiszcie w
        Google "Musical Fingerpaint" - bo tak nazywa się ta tablica i wyskoczy kilka
        rekordów gdzie mozna zasięgnąć języka.
        Generalnie opinie są średniofajne, ponieważ większość zgodnie twierdzi, że małe
        dziecko ma olbrzymie trudności z pisaniem palcem po tablicy, ponieważ powłoka
        zewnętrzna jest tak twarda, że o pisaniu naogół nie ma mowy - co najwyżej
        dzieci włączają muzyczkę, a tak naprawdę rysują rodzice bo maja wystarczająco
        dużo siły.
        Mi chodziło o coś innego - to ma być zabawka dla dzieci - a nie rodziców, więc
        ja sobie odpuszczam.
        pozdrawiam Was Topol71
    • karola40 Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 26.11.04, 12:00
      A widziałaś na allegro to:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35731749
      Brzmi atrakcyjnie - można zapytać czy sprzedający jest w stanie zakończyć
      aukcję przed czasem i ile ostatecznie za tą tablicę chce...
      Pozdrawiam
    • cocosek1 Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 05.12.04, 11:14
      zamierzam kupić tablicę żelową 9 m-cznemu synkowi. Tablica jest używana. Czy
      dobrze robię? czy to może być gorszej jakości dlatego że używane? czy nie za
      wcześnie kupuję? macie jeszcze jakieś uwagi? muszę szybko zdecydować bo stracę
      okazję
      pozdrawiam
    • mama-smyka Re: Czy ktos ma/zna tablice żelową FISHER PRICE?? 12.12.04, 03:57
      Niestety, nie mogę powiedziec o niej zbyt wiele dobrego. sad
      Wiele mam odradzało mi zakup (każda, która znała tą tablicę) twierdząc, że żel
      nie rozprowadza się równomiernie i tworzą sie na tablicy prześwity tych
      kolorków ze spodu, po prostu takie smugi lub okrągłe plamy, gdzie nie ma żelu.
      Nie umiałam sobie jednak odmówić zakupu, ale już 2 dni później sprzedałam
      tablicę na Allegro - faktycznie na samym środku i u góry zostawały prześwity i
      nie pomagało nawet kilkakrotne przetarcie suwakiem. sad
      To chyba jedyny bubel tej formy, jaki spotkałam, bo znam jej zabawki doskonale,
      mamy ich naprawdę wiele, zeby nie powiedzieć, że większość, ale ta tablica
      bardzo mnie rozczarowała. sad
      • mloda.mamuska skutecznie sie z niej wyleczyłam..... 13.12.04, 08:50
        dziękuję mamo_smyka - po Twoim poście skutecznie sie wyleczyłam z chęci zakupu
        tej tablicy smile

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka