Dodaj do ulubionych

Romer Kid w WARSZAWIE???

20.11.04, 12:45
Pomóżcie!! Gdzie w Wa-wie można kupić foteliki Romer KID (15-36 kg)? A może w
necie - szukałam wszędze i nic... Po prostu nie mają u nas przedstawicielstwa!
A mój synek właśnie wyrósł z fotelika...
Obserwuj wątek
    • walker22 Re: Romer Kid w WARSZAWIE??? 20.11.04, 13:36
      Zupełnie nie wiem gdzie można kupić taki fotelik w Warszawie, ale jestem
      zainteresowana jakością tych fotelików. Czy poprzedni fotelik miałaś właśnie
      tej firmy? Jak się sprawdza? Czy jest wygodny? Czy warto wydać na niego około
      180 euro? W katalogu, który dostałam w sklepie (mieszkam w Holandii) jest kilka
      rodzajów tych fotelików w kategorii, która mnie interesuje (grupaI, od 9-18kg).
      Romer Lord, Lord plus, Romer King TS, King TS plus i najdroższy Romer duo plus
      (255 euro). czy możesz mi coś o nich napisać? Polecić? Czym różnią się te
      foteliki od innych firm? Czy faktycznie są lepsze? Tak twierdzą tu sprzedawcy w
      sklepach. Dziękuję i pozdrawiam.
      • max161 Re: Romer Kid w WARSZAWIE??? 20.11.04, 14:22
        Poprzedni fotelik to Chicco, ale teraz zdecydowaliśmy się na Romera, bo dużo o
        nim dobrego słyszałam od znajomych, a poza tym jest bezpieczny (testy ADAC)
        • fasolka99 Re: Romer Kid w WARSZAWIE??? 22.11.04, 14:23
          Ja kupilam w tym roku chyba 2 ostatnie sztuki Romera Kid - jeden w Calineczce,
          a drugi sprowadzil mi sklep Wozki z Al. Solidarnosci. Faktycznie, podobno
          Roemer szuka nowego przedstawiciela na Polske. Polecam zakup na niemieckim e-
          bayu - jak nie moglam znalezc tych fotelikow Polsce, to sie wlasnie
          zainteresowalam e-bayem. Sa sprzedawcy, ktorzy godza sie wyslac do Polski. Cena
          z przesylka wychodzila porownywalna do tej w Polsce - ok. 550 zl. Ja
          ostatecznie kupilam w Polsce, wiec nie podpowiem Ci doklanie jak sie kupuje na
          e-bayu (np. jak technicznie przeslac pieniadze).
          • max161 Re: Romer Kid w WARSZAWIE??? 22.11.04, 19:39
            Dzięki, poszukam na ebay'u. Pozdrawiam.
            maksimi
    • mascarbone Re: Romer Kid w WARSZAWIE??? 23.11.04, 09:36
      Czasami te foteliki pojawiają się na allegro. Ja niedawno kupiłam roemera kinga
      ts(9-18 kg) w komisie dziecięcym (ale to we Wrocławiu). Nie jest to najnowszy
      model, ale też czytałam wiele crash testów i foteliki tej firmy są najlepsze. O
      danych technicznych poszczgólnych modeli można poczytać na ich stronie
      internetowej: www.britax-roemer.de/.
      • fasolka99 Re: Romer Kid w WARSZAWIE??? 23.11.04, 09:38
        Na Allegro pojawiaja sie Romery King (do 18 kg), Kida jeszcze nie spotkalam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka