radowinkaala 23.11.04, 14:30 Jaka jest róznica pomiedzy rodzajem SOFT&DRY a FREEDOM? Soft&Dry są tańsze niż FREEDOM - pewnie w czymś tkwi ten haczyk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusmichal Re: HUGGIES - jaka różnica? 23.11.04, 14:45 Freedom sa mniej wiecej jak pampersy a soft&dry jak takie tańsze pieluchy np.aro z macro itp. tyle, że nie takie całkiem gumowe ale też nie oddychaja materiałaem tylko przez te gumki przy nogach. Ja tam nie jestem zadowolona z soft&dry wole już macro... Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Re: HUGGIES - jaka różnica? 23.11.04, 14:50 No ale przecież soft&dry też są bawełniane z góry - dla mnie wygladaja identycznie jak Pampersy. Nawet tyle samo ich na dobe zuzywam jak Pampersów. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: HUGGIES - jaka różnica? 23.11.04, 14:56 Kup paczkę Huggies Super-Flex (kosztuja tyle co Freedom) i zobaczysz jaka to różnica Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: HUGGIES - jaka różnica? 23.11.04, 21:33 Nieprawda, soft&dry nie są ceratkowe, a aro są. Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: HUGGIES - jaka różnica? 24.11.04, 00:52 Nie pisałam , ze są ceratkowe tylko nie oddychają bo mają ceratke wewnątrz... Mi zwykle przeciekały i bardzo kiepsko się dopasowały... Ale kazdy lubi coś innego Aga Odpowiedz Link Zgłoś
camille1 Re: HUGGIES - jaka różnica? 24.11.04, 18:37 agusmichal napisała: > Nie pisałam , ze są ceratkowe tylko nie oddychają bo mają ceratke wewnątrz... Nie są ceratkowe, ale mają ceratkę wewnatrz. Zabijcie mnie ale ja tego nie rozumiem... Dla nas przebojem sa super-flex. Freedom okazały niedobre, bo nie mają gumek i kupka wyciekała na plecki Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: HUGGIES - jaka różnica? 24.11.04, 19:46 Camille "ceratkowe" ta takie, które wyglądają jak śliska cerata. To są takie tańsze pieruszki np. "Aro" z Makro albo "Jedynki" z Globusa. Mój mąż jak dotknął "ceratkowych", to krzyknął "Jej" i codziennie pytał czy "pozbyliśmy się już ceraty" Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: HUGGIES - jaka różnica? 24.11.04, 10:55 moje dziecko "używa" wyłącznie pieluch huggies (pampersy uczuliły), jednak kupuję tylko super-flex albo freedom, soft&dry to jakieś nieporozumienie, bo nie są ani specjalnie soft ani tym bardziej dry a i rozmiarowka pozostawia wiele do życzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś