i.n.f.i.n.i.t.y 24.11.04, 12:44 Czy możecie polecic mi jakis dobry laktator? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkf Re: Jaki laktator?????????????????????????????? 24.11.04, 15:20 Avent Isis, ale jezeli Cie stac, bedziesz odciagac czesto lub w pracy to polecam Medele minielectric Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Jaki laktator?????????????????????????????? 24.11.04, 16:58 polecam Medele mini electric bardzo dobry laktakto ja odciągam co 3 h i się sprawdził. obsługuje się go 1 ręką a drugą mozna w tym czasie buszować w sieci Możesz kupić na allegro używany jak nie masz na nowy prawie 300 zł. Nie polecam Chicco u mnie nie mógł za wiele mleczka wyciągnąc. pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
natelle Re: Jaki laktator?????????????????????????????? 25.11.04, 04:12 Polecam AVENT ISIS, u mnie sprawidzil sie rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pynian Re: Jaki laktator?????????????????????????????? 25.11.04, 10:44 Polecam laktator Premium firmy Canpol, który ma pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka za sposób i efektywność działania. Ma fajną nakładkę masującą pierś. Mnie się sprawdził ten laktator. I jest stosunkowo niedrogi w prównaniu z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś